Apple confirmă: pe 21 martie vom vedea noi gadgeturi

Apple confirmă: pe 21 martie vom vedea noi gadgeturi

Dacă nu ați crezut zvonurile legate de un iminent eveniment Apple, gigantul din Cupertino tocmai a trimis o invitație către mai multe publicații online. 

Imediat se fac câteva luni de când discutăm de o conferință Apple ce ar urma să aibă loc în prima parte a acestui an, exclusiv, pentru niște lansări de hardware. Ca de fiecare dată, oficialii companiei americane nu au confirmat nimic, dar având în vedere cât de ineficienți au devenit la păstrat secrete, știm deja la ce să ne așteptăm.

Pe data de 21 martie va avea loc o conferință a cărei dată am menționat-o cu exactitate încă de acum două săptămâni într-un alt material. Textul de pe invitație este simplu și încărcat de referințe subtile. ,,Let us loop you in” se poate traduce generic cu ,,Lăsați-ne să vă informăm”, în timp ce mot a mot înseamnă ,,Lăsați-ne să vă introducem într-o buclă, cerc” – o referință probabil către un update la Apple Watch sub forma unor noi brățări.

Locația evenimentului de pe 21 martie va fi campusul Apple din Cupertino, o sală fără un număr spectaculos de locuri. În schimb, la fel ca în anii trecuți, oricine va putea urmări conferința deoarece va fi transmisă live online, fie prin intermediul website-ului Apple, fie prin aplicația iTunes sau iDevice-uri, inclusiv Apple TV.

În ceea ce privește lansările efective, să începem cu ce suntem siguri că nu va fi anunțat. Iminenta conferință nu va avea nici o legătură cu lansări de software. Când vine vorba de un nou OS X sau iOS, acelea sunt anunțate, în variantă beta, în cadrul WWDC în vară. În schimb, ar trebui să vedem un nou iPhone de 4 inci cu numele posibil de iPhone SE sau iPhone 5SE. O a treia generație de iPad Air reprezintă de asemenea o mare posibilitate, având în vedere că 2015 a trecut fără lansarea unei noi tablete de 9,7 inci. Conform mai multor surse apropiate de companie, s-ar putea să vorbim de un iPad Pro, cu suport pentru stylus și dock cu tastatură Apple, identic cu modelul lansat la finele anului trecut, dar cu o diagonală de 9,7 inci, în loc de 12,9.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: