Aplicația Summer Well îți aduce reduceri la bilete și șansa de a sta în backstage tot festivalul

Aplicația Summer Well îți aduce reduceri la bilete și șansa de a sta în backstage tot festivalul

Orange îi îndeamnă pe pasionații de muzică să descopere aplicația Summer Well. Pe lângă faptul că este un ghid complet pentru festivalul de muzică din luna august, aplicația de muzică vine și cu câteva beneficii interesante.

În aplicația Summer Well, pasionații de muzică pot cumpăra bilete cu discount, au acces exclusiv la programul I’m with the BAND și găsesc toate informațiile utile despre eveniment cum ar fi line-up-ul și programul pe ore al trupelor.

Participanții la programul I’m with the BAND pot câștiga un premiu care îi aduce mai aproape de trupele preferate, întrucât câștigătorul se va caza la același hotel cu formațiile și va fi în backstage alături de acestea la festival. Înainte de festival, tot în aplicație, se va încărca harta festivalului și lista detaliată a tuturor activităților.

Primele formații anunțate la începutul lui februarie pentru editia 2016 au fost : HURTS, THE 1975, YEARS & YEARS, THE NEIGHBOURHOOD și SUNDARA KARMA. Astăzi adăugam și celelalte cinci nume care completează line-up-ul acestei ediții de festival.

Alături de ele vor fi prezente unele cele mai importante nume din muzica nouă: BORNS, BLOSSOMS, HONNE şi HAELOS. Celebrul duo britanic THE CHEMICAL BROTHERS va închide festivalul cu fenomenalul lor show vizual, pe 14 august.

Aplicația Summer Well se poate descărca gratuit din Google Play, App Store și în curând din Windows Store. În prezent este disponibilă pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: