Aplicația în care îți poți construi un iubit virtual

Aplicația în care îți poți construi un iubit virtual
19:08 01.03.2016

Nu prea suntem noi fani aplicații de dating, dar Invisible Boyfriend e ceva aparte. Practic, îți permite să îți construiești un iubit exact pe placul tău. E virtual și, evident, inexistent, dar cine suntem noi să judecăm?

Pe Invisible Boyfriend poți, așadar, să îți construiești un tip cu care să ai conversațiile pe care le-ai avea, în mod normal, cu prietenul tău. Ba chiar poți să creezi și povestea despre modul în care v-ați cunoscut, pur și simplu completând spațiile albe cu cuvintele pe care ți le dorești.

Invisible Boyfriend

Aparent, pentru „doar” 24.99 dolari pe lună, vei primi 100 de mesaje text și 10 mesaje vocale. Dacă vrei doar mesajele text, nu vei avea de plătit decât 14,99 dolari. Site-ul te mai lasă și să îți alegi un chip pentru prietenul tău imaginar, cu ajutorul unor poze din baza de date sau chiar încărcate de tine, în fucție de cum îți convine. Poți și să îi construiești personalitatea.

Poate te întrebi (la fel ca noi) de ce există așa ceva. Aparent, scopul site-ului (în afară de trolling) este de a te scăpa de părinții enervanți și restul rudelor care te stresează în legătură cu lipsa vieții tale amoroase. Acest site te scapă de stigmatul (?!) singurătății. Pentru că, într-adevăr, ar trebui să te simți rușinat pentru faptul că nu ai o relație, măcar de complezență, cât să ai cu cine pune poze în care pari fericit pe rețelele sociale. Ironia e puternică.

Din păcate (sau din fericire), nu e disponibil și în România acest serviciu nu prea util. Cel puțin, nu deocamdată. Am uitat să menționăm: există și Invisible Girlfriend, varianta pentru băieții care încă simt nevoia să dovedească lucruri oamenilor de care, în fond, nu ar trebui să le pese. Sincer, s-ar putea să te distrezi mai bine făcând asta în Sims.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: