Aplicația care te lasă să editezi mesajele după ce le trimiți

Aplicația care te lasă să editezi mesajele după ce le trimiți

Telegram le permite acum utilizatorilor să modifice mesajele după ce acestea au fost trimise.

Probabil una dintre cele mai dorite îmbunătățiri pentru cele mai populare aplicații de mesagerie din ziua de azi ar fi posibilitatea de a edita mesajele. Telegram s-a mișcat mai repede decât celelalte servicii și a implementat, în sfârșit, acest feature. După cum probabil vă așteptați, acest lucru este valabil atât pentru conversațiile cu o singură persoană, cât și pentru cele cu un grup de persoane. Pe lângă această îmbunătățire, Telegram le permite utilizatorilor să menționeze pe oricine în chat-ul dintr-un grup și beneficiază acum de o nouă listă de căutare.

Însă posibilitatea de a edita mesajele este în mod categoric cea mai importantă adiție. De câte ori vi s-a întâmplat să redactați greșit un cuvânt și să fiți nevoiți să-l rescrieți? De câte ori vi s-a întâmplat să scrieți un lucru pe care l-ați regretat ulterior? În cazul în care ați folosit Messenger, WhatsApp, Skype, Hangouts sau Telegram, probabil că ați avut de-a face cu astfel de situați. De-acum încolo, însă, Telegram vă va da posibilitatea de a vă corecta în timp. După cum menționează și VentureBeat, nu trebuie decât să faceți click pe mesajul pe care vreți să-l schimbați, iar apoi să selectați opțiunea de editare. Aceasta din urmă va fi disponibilă timp de două zile după trimiterea mesajului.

Orice mesaj editat va fi marcat, pentru ca persoanele cu care vorbiți să știe că au fost produse unele modificări. Însă, spre deosebire de comentariile de pe Facebook (unde puteți vedea cum arătau înainte de a fi schimbate), aici se pare că versiunea inițială nu va fi vizibilă. Astfel, Telegram va avea un avantaj important față de aplicații concurente precum Facebook Messenger, WhatsApp sau WeChat. Potrivit publicației menționate mai devreme, toate acestea le permit utilizatorilor să șteargă mesajele sau să le anuleze, însă niciuna nu oferă posibilitatea de a efectua modificări în timp real. Aplicația poate fi descărcată de aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: