Aplicația care îți permite să conectezi wireless zeci de boxe

Aplicația care îți permite să conectezi wireless zeci de boxe

Ultimate Ears a anunță o nouă funcție a aplicației care permite conectarea wireless a zeci de boxe UE în doar câteva secunde.

Grație certificării IPX7 și conexiunii Bluetooth, cei de la Ultimate Ears se laudă că boxele lor permit utilizatorilor să petreacă oriunde. Acum, prin adăugarea funcției PartyUp, se pare că oricine poate crea o rețea mixtă de boxe UE Boom, UE Boom 2 și UE Megaboom.

Ultimate Ears a introdus pe piață posibilitatea de împerechere a mai multor boxe Bluetooth în urmă cu trei ani. Acum, Ultimate Ears le dă utilizatorilor posibilitatea conectării unui număr de peste 50 de boxe. Iar grație aplicației reconfigurate, chiar dacă un utilizator va încerca să lege doar două boxe, această conexiune se va face mult mai rapid.

“Muzica reușește să conecteze oamenii în moduri extraordinare. Acum, când utilizatorii noștri se întâlnesc cu prietenii lor își pot conecta fără nici o problemă boxele fără să mai existe o limitare. Indiferent că petrecăreții se află pe acoperișul unei clădiri fără acces la o priză electrică sau că 50 de prieteni plutesc pe apele unui râu fără a avea un loc uscat în împrejurimi, PartyUp permite organizarea unei petreceri în doar câteva secunde”, a declarat Charlotte Johs, general manager Ultimate Ears.

Aplicațiile UE Boom și UE Megaboom permit oricărui utilizator să selecteze boxele disponibile, iar funcția PartyUp oferă libertatea de a le sincroniza rapid. Prin intermediul Siri, Google Now voice integration și Tap Controls, Ultimate Ears a adăugat o serie de caracteristici suplimentare.

Funcția PartyUp este disponibilă prin intermediul magazinelor de aplicații App Store și Google Play Store începând de astăzi. Acest nou update al aplicației mobile este valabil pentru modelele de boxe UE Boom, UE Boom 2 și UE Megaboom prin intermediul aplicațiilor pe care le-am menționat mai sus. Desigur, boxele wireless sunt comercializate separat. Puteți afla mai multe informații despre respectivele produse pe site-ul Ultimate Ears.

Citește și: