20 ian. 2016 | 07:09

AMPWare te ajută să dai la manivelă pentru a-ți încărca iPhone-ul

ACTUALITATE
AMPWare te ajută să dai la manivelă pentru a-ți încărca iPhone-ul

Degeaba au devenit din ce în ce mai sprintene smartphone-urile pe care le folosim, dacă problema autonomie ne obligă să apelăm la soluții gen AMPWare.

Au apus de mult vremurile în care achiziționai un telefon și te ținea bateria o săptămână, iar dacă stăteai în permanență cu el la ureche respectiva valoare scădea la 4-5 zile. La ora actuală, orice smartphone modern te entuziasmează dacă la amiază nu te obligă să alergi după un încărcător. Există într-adevăr și excepții de la regulă, dar acelea sunt foarte puține și nu foarte atrăgătoare.

În cazul în care sunteți fani ai smartphone-urilor Apple și conștientizați la prima mâna situația foarte frustrantă a autonomiei acestor telefoane, s-ar putea să fiți încântați de lansarea unei noi carcase surprinzător de atrăgătoare și utile. Dacă nu vreți să investiți bani în carcase masive cu o baterie suplimentară integrată, alternativa implică achiziția unei carcase cu dinam. Vechea metodă de generarare a energiei eletrice cu care v-ați obișnuit de la becul la bicicletă a fost acum portată într-o carcasă de iPhone 6 și iPhone 6S.

Ilustrată în imaginea de mai sus, aceasta este intitulată AMPWare Case  și vine cu o manivelă discretă ascunsă în spatele telefonului. Astfel, în situația în care nu aveți timp să căutați o priză sau vă încântă enorm să petreceți o cantitate semnificativă de timp în natură, departe de civilizație, puteți folosi puterea brațului vostru pentru a vă încărca telefonul. În urma testelor interne ale producătorului, după doar 5 minute de dat la manivelă, veți obține o oră de utilizare a telefonului în condiții normale și până la cinci ore de standby, în cazul în care așteptați un telefon important.w

Pe perioada de precomenzi, carcasa disponibilă în trei versiuni diferite, Shadow, Sport și Ranger, costă 80 de dolari. După aceea, același produs va fi cu 50 de dolari mai scump.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele