Cel mai accesibil și frumos smartwatch de fitness este și foarte competitiv

Cel mai accesibil și frumos smartwatch de fitness este și foarte competitiv

În ultima perioadă, vânzările de smartwatch-uri au continuat să scadă, dar acest trend nu a făcut decât să dea naștere unor produse competitive precum Amazfit Pace la prețuri mai mici.

Deși ai fi tentat să crezi că nu ai foarte multe opțiuni când vine vorba de designul unui smartwatch atractiv, la fiecare câteva zile sau săptămâni, mai apare un model care îți fură privirea. De această dată, de exemplu, vorbim de un ceas inteligent care a făcut deja valuri suficiente în China, încât producătorul a decis să-l facă disponibil și în occident.

Creația din imaginea de mai sus a fost realizată de Huami și este un ceas de fitness cu denumirea de Amazfit Pace. Acesta are un preț accesibil, un design atrăgător și dotări de invidiat, particularități pe care nu le vezi foarte des în creațiile chinezești, mai ales cele din domeniul smartwatch-urilor.

Cu toate acestea, pe lângă combinația curajoasă și vioaie de culori, ceasul are toți senzorii pe care v-ați obișnuit să-i întâlniți într-un tracker de fitness. Lista include calorii consumate, distanța parcursă, viteza și cadența pașilor. În plus, are și GPS pentru a asocia efortul vostru unor trasee pe o hartă. O particularitatea premium care nu-și face simțită prezența în cea mi mare parte a dispozitivelor premium de fitness constă în monitorizarea elevației. Astfel, după câteva ore pierdute prin pădure, nu vedeți doar distanță parcursă, ci și diferența de nivel de la punctul în care ați început ascensiune și cel la care ați ajuns la final. Un senzor optic pe spatele ceasului vă monitorizează ritmul cardiac.

Autonomia specificată pentru Amazfit Pace este una destul de generoasă, chiar dacă vorbim de un ecran transreflectiv ce stă în permanență aprins, nu unul cu cerneală electronică. Astfel, îl puteți folosi până la 11 zile departe de priză, cu mențiunea că această valoare scade până la 36 de ore în situația în care folosiți constant funcția de GPS. Include notificări pentru mesaje, apeluri recente și alte aplicații pe care le aveți pe smartphone-ul vostru cu iOS sau Android. Software-ul este proprietar, iar prețul este de 160 de dolari, sau 130 de dolari de Cyber Monday pe 29 noiembrie, pe site-ul producătorului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: The Verge