Allview P9 Energy va avea o autonomie de trei zile

Allview P9 Energy va avea o autonomie de trei zile

Allview P9 Energy a fost prezentat astăzi în mod oficial, alături de alte două telefoane.

Pe lângă autonomia sporită, noile terminale includ măsuri sporite de securizare a datelor și specificații îmbunătățite. Pentru început, modelul Allview P9 Energy se pare că beneficiază de un design unibody, având o grosime de 8.2 mm și un display de 5,5 inci.

În interiorul acestuia a fost integrat un procesor octa-core Helio P10, produs de către MediaTek, care va funcționa alături de 4GB RAM. Capacitatea de stocarea va fi de 64GB, iar sistemul de operare rulat va fi Android 6.0 Marshmallow. Rămâne, totuși, de văzut dacă terminalul va beneficia de Android Nougat în viitorul apropiat.

Lista de specificații este completată și de un acumulator de 5.000 mAh, care asigură autonomia terminalului pentru 3 zile de utilizare normală sau chiar 4 zile de întrebuințare ușoară. De asemenea, Allview susține că o baterie încărcată complet oferă până la 555 de ore în stand-by și până la 1.621 de minute de convorbire, iar tehnologia MediaTek ajută la reducerea duratei de încărcare a acumulatorului cu până la 60%.

allview p9 energy

Cele trei terminale (Allview P9 Energy, P9 Energy Lite și P9 Energy mini) includ și noua versiune a aplicației Spațiu Privat, unde pot fi păstrate contacte, mesaje, fotografii, documente și chiar aplicații. Acestea sunt criptate printr-un algoritm special, astfel că nu vor putea fi vizibile nici atunci când sunt transferate pe computer. Accesul în această secțiune se poate realiza prin identificarea amprentei, în cazul terminalului P9 Energy, sau pe baza parolei prestabilite, pentru P9 Energy Lite și mini.

O premieră pentru dispozitivele Allview este și opțiunea Split Screen , care permite afișarea concomitentă a două aplicații pe displayul de versiunii P9 Energy. Smartphone-urile P9 Energy și P9 Energy Lite, de cealaltă parte, au în comun acumulatorul de 4.000 mAh și se diferențiază prin dimensiunile display-urilor: 5.3 inch, respectiv 5 inch. În plus, ele vin echipate cu camere principale de 13MP, prevăzute cu PDAF pentru o focalizare mai rapidă.

Cele trei smartphone-uri din seria P9 Energy sunt disponibile de astăzi, pe bază de  precomandă, la următoarele prețuri: Allview P9 Energy va costa 1.899 lei, P9  Energy Lite 1.199 lei și P9 Energy mini 949 lei. Livrările vor începe în a doua jumătate a lunii octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: