14 sept. 2016 | 14:18

Al patrulea multiplex Cinema City din București a fost inaugurat în ParkLake Shopping Center

ENTERTAINMENT
Al patrulea multiplex Cinema City din București a fost inaugurat în ParkLake Shopping Center

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al reţelei, localizat în centrul comercial ParkLake Shopping Center din Capitală.

Noul multiplex, al patrulea din Bucureşti, se află în cartierul Titan și oferă tehnologii revoluţionare de proiecţie, filme de top, dar şi un design cu totul special, alături de servicii premium. Noul multiplex are un total de 1,966 locuri, în 14 săli de proiecție 2D şi 3D, dintre care 3 săli VIP.

Pentru cei care aleg una dintre sălile VIP, Cinema City oferă o vizionare memorabilă a filmelor, într-un spaţiu inovator şi modern. În noile săli VIP din Cinema City ParkLake, bucureştenii vor avea parte de un tratament special: fotolii ajustabile şi confortabile, preparate culinare realizate pe loc de un chef, disponibile prin serviciile premium de catering, într-un meniu nelimitat; nachos şi popcorn delicios, precum şi cele mai bune condiţii de vizionare a unui film.

La deschiderea noului cinematograf din ParkLake City a fost prezent şi Moshe „Mooky” Greidinger, CEO Cineworld Group, care, la finalul anului trecut, lăuda expansiunea Cinema City în România şi se declara mulţumit de creşterile din piaţa de cinema. În 2007, în România, se vindeau numai 2 milioane de bilete la cinema pe an, iar la final de 2015, numărul acestora a ajuns la peste 11 milioane, conform Cinemagia.

cinema-city-parklake-3

Valoarea investiţiei realizate de către Cinema City alături de dezvoltatorii centrului comerciali se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

Deschiderea multiplexului din ParkLake Shopping Center reprezintă cea de-a doua lansare a companiei de anul acesta, după cea din aprilie, din Timişoara, până la finalul lui 2016 Cinema City România urmând să inaugureze cel puţin încă o locaţie, în Piatra Neamţ. Astfel, compania continuă strategia de extindere în întreaga ţară. 

La evenimentul de inaugurare au participat și vedete precum Jorge, Giulia Anghelescu, Ioana Ginghină, Tily Niculae, Dragoș Bucur & Dana Nălbaru, Dorian Boguță, Alexia Țalavutis, Maria Radu, Irina Maria Mohora, Monica Iagăr, Gianina Corondan, Alice Năstase Buciuta, Oana Coșbuc, Cristina Herea, Simona & Rareș Dragomir, Andrei Nourescu, Andrei Lăcătuș (Shurubel), Bogdan Ciudoiu (Radio 21), Ionuț Bodonea (Radio21), Dan Cruceru, Radu Buzăianu (Radio Gold FM), Majda Abouloumosha, Maria Andreea, Sânziana Negru, Edi Enache, Diana Enciu & Cristian Simonca.

cinema-city-parklake-1