Ajută-l pe Leonardo DiCaprio să ia Oscarul în acest joc amuzant

Ajută-l pe Leonardo DiCaprio să ia Oscarul în acest joc amuzant

Dacă simți că Leonardo DiCaprio din realitate nu reușește să ia Oscarul, poate că măcar în acest joc 8-bit vei putea ajuta actorul să ia marele premiu.

DiCaprio are până acum cinci nominalizări la Oscar dintre care niciuna nu s-a concluzionat cu un premiu câștigat. Cum dorința arzândă a actorului de a câștiga un Oscar a devenit un mit urban proliferat și pe Internet, cei de la The Line i-au dedicat un joc extrem de amuzat în format 8-bit, care poate fi jucat în orice browser.

”Leo’s Red Carpet Rampage” te pune în poziția unui DiCaprio care încearcă să o ia înaintea unor alți actori nominalizați la Oscar, precum Michael Fassbender și Matt Damon, sau artiști ca Lady Gaga, într-o cursă pe covorul roșu.

Ca referințele către cariera lui DiCaprio să fie complete, jocul te pune să îl târăști pe DiCaprio către Lamborghini-ul său alb din ”The Wolf of Wall Street”, sau să sari peste paparazzi și chiar peste icebergul din ”Titanic”. Cum o glumă bună nu se putea face fără puțină politică, jucătorul trebuie la un moment dat să aleagă un actor de culoare printre nominalizații la Oscar. Evident, nu este nici unul.

Deși, eu personal nu am reușit să îi ofer lui DiCaprio Oscarul, poate unii dintre voi reușiți. Dacă sunteți interesați de acest joc destul de amuzant, îl puteți încerca AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: