Acum puteți vedea cum arată Star Wars Battlefront 3, jocul care n-a fost să fie

Acum puteți vedea cum arată Star Wars Battlefront 3, jocul care n-a fost să fie

Dar până la urmă a fost. Pentru că cineva din echipa de dezvoltare a cunoscutului joc, anulat de LucasArts înainte ca Star Wars să fie cumpărat de Disney, tocmai a făcut public pe Reddit un build incipient de Xbox 360 al jocului.

Star Wars Battlefront 3 este proiectul anulat în 2008 care a fost înlocuit de Star Wars Battlefront la sârșitul anului trecut odată cu lansarea noului film Star Wars The Force Awakens. Cei care mai țin minte, în 2008 LucasArts ațâța fanii Star Wars cu un nou joc din faimoasa serie Battlefront. Acesta ar fi făcut parte din seria clasică începută în 2004 care aducea mecanica de joc începută de seria jocurilor Battlefront plasată în Al Doilea Război Mondial, în universul Star Wars. După filmulețe, poze și campanii de promovare a noului joc, LucasArts a anunțat brusc că a anulat întreg proiectul din cauza faptului că jocul pur și simplu nu este gata.

Revenind în zilele noastre, noul joc Star Wars Battlefront a dezamăgit un număr mare de jucători din cauza lipsei de conținut, lucru care nu a lipsit niciodată în vechea serie, iar astăzi lumea se întreabă dacă misteriorul joc anulat ar putea fi mai bun.

Cel care a scurs informația pe Reddit a menționat că a dorit să împartă lumii cunoscutul joc, de vreme ce știa că foarte mulți jucători doreau să pună mâna pe produsul anulat. Acesta a menționat că build-ul scurs către public nu va putea funcționa imediat, dar e sigur că impresionanta comunitate de modderi va putea face jocul să meargă fără probleme.

Ca orice joc rămas în testare, jucătorii au nevoie de un devkit sau kitul dezvoltatorilor pentru a putea rula jocul, iar dacă ai un PC poți încerca emulatorul Xenia pentru Xbox 360 ca să rulezi într-un final jocul.

Din păcare, Reddit a marcat linkul ca fiind material piratat și șters rapid linkul către locația din cloud a build-ului. Totuși, pentru că suntem pe Internet în anul 2016, e aproape sigur că build-ul mai poate fi găsit pe un site rusesc undeva.

LucasArts a anulat lansarea lui Star Wars Battlefront 3 în 2008 în momentul în care jocul era 99% gata, însă Free Radical Design, dezvoltatorii jocului au tergiversat finalizarea proiectului timp de ani de zile, oferind numai termene limită ratate. În plus, se pare că Free Radical Design foloseau banii LucasArts pentru alte proiecte personale în loc să finalizeze Star Wars Battlefront 3, lucru care a convins LucasArts să încheie colaborarea cu studioul independent iar produsul să nu mai fie lansat.

Acuma, mulțumită Reddit, fanii Battlefront se pot bucura de jocul pe jumate terminat și să vadă dacă se poate compara cu recentul Star Wars Battlefront, sau nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: