Acum poți folosi Google Street View pentru a vedea în laboratorul lui Batman

Acum poți folosi Google Street View pentru a vedea în laboratorul lui Batman

Google a făcut un parteneriat cu Warner Brothers, pentru a-i ajuta pe aceștia să promoveze noul Batman v Superman. Acum, grație Google Street View, poți vedea ce se întâmplă în laboratorul lui Batman.

Desigur, laboratorul nu este decât o bucată de platou de filmare, amenajată uimitor de realist. E încă o dovadă a faptului că Warner Brothers chiar vor să dea lovitura cu Batman, Superman și probabil și Justice League în viitor. Știm sigur că unui Batman real nu i-ar plăcea deloc ca Google să permită oricărui curios să arunce o privire în cuibul său. Poți vedea întreaga casă a lui Bruce Wayne, iar efortul de a o face să arate precum o casă reală e admirabil. Tot ce trebuie să faci e să dai click aici și să începi să explorezi.

Din toate review-urile publicate de oameni mai mult sau mai puțin avizați, se desprinde o singură concluzie: dacă nu ai văzut deja Batman v Superman, există doar două rezultate posibile. Fie îl vei iubi, fie îl vei detesta. Dacă ești fan înfocat, e posibil să te apuce puțin nostalgia față de trilogia regizată de Christopher Nolan, cu Christian Bale în rol principal. Oricum ar fi, review-ul nostru îl poți citi aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: