09 feb. 2016 | 16:26

Actualizarea Instagram îți permite să folosești mai multe conturi în același timp

ACTUALITATE
Actualizarea Instagram îți permite să folosești mai multe conturi în același timp

În sfârșit, Instagram oferă una dintre cele mai așteptate și cerute funcționalități.

Aplicația de photo sharing a anunțat că va permite utilizatorilor să folosească mai multe conturi în același timp, grație unei actualizări disponibile și pentru iOS, și pentru Android. Odată ce faci actualizarea 7.15, poți avea acces la ea din setările contului de pe profilul tău. Adaugi mai multe conturi, iar apoi vei putea alterna între ele cu o simplă apăsare a numelui poziționat deasupra fotografiei de profil. De asemenea, va apărea în mod constant fotografia asociată profilului, întocmai ca să știi de pe ce cont publici poze, potrivit Yahoo! Tech.

Până acum, lipsa acestui suport oficial al funcției care le-ar fi ușurat considerabil viețile celor care folosesc mai multe conturi i-a determinat pe mulți utilizatori să se orienteze către aplicații terțe. Deși Instagram a suportat inițial dezvoltatorii terți pe platformă, compania a anunțat recent că a făcut o schimbare de politică, care prevede restricționarea majorității aplicațiilor terțe de vizualizare a feedului.

Peste 400 de milioane de persoane folosesc acum Instagram, cu menţiunea foarte importantă că peste 75% din această bază de utilizatori este localizată în afara Statelor Unite ale Americii, în timp ce 25% sunt americani. Cea mai mare creştere a fost înregistrată în ţări precum Brazilia, Japonia şi Indonezia.