26 ian. 2016 | 16:05

Activison anunță un nou joc în seria Țestoasele Ninja

Gaming
Activison anunță un nou joc în seria Țestoasele Ninja

Activision a încheiat un parteneriat cu cei de la PlatinumGames, urmând a lansa un joc denumit Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.

Vă era dor de Țestoasele Ninja? Atunci veți fi bucuroși să aflați că Activision Publishing va colabora cu PlatinumGames pentru a dezvolta jocul Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Este vorba, mai exact, despre un joc de acțiune third person în care veți putea apăra New York-ul de infractori cu ajutorul celor patru eroi principali ai francizei. Extratereștri, mutanți și Clanul foot se vor număra printre inamicii pe care va trebui să îi înfrângeți pe parcursul campaniei pe care o puteți juca în modul single-player, dar și în modul cooperativ, cu trei alte persoane pe internet.

[related]

Luptele se vor desfășura foarte rapid și vor forța jucătorii să dezvolte noi aptitudini pentru a putea face față lui Bebop, Rocksteady sau lui Shredder. Probabil cel mai important lucru din punct de vedere al gameplay-ului este faptul că fiecare țestoasă are un stil aparte de a lupta. Mai mult decât atât, fiecare poate avea propriile mișcări Ninjutsu, bonusuri și elemente utilizabile.

Jocul ar urma să apară pe piață în această vară pe cinci platforme: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One și PC, prin intermediul Steam. Din câte se pare, va fi disponibil atât în pe disc, cât și sub formă de digital download.