Acestea ar putea fi viitoarele Moto G și Moto X

Acestea ar putea fi viitoarele Moto G și Moto X

Conform celor mai noi leak-uri, viitoarele telefoane Moto vor păstra designul modelelor precedente.

În ianuare 2014, Motorola a fost cumpărată de Lenovo de la Google, iar succesul pe care l-a avut în doar doi ani a fost remarcabil. A lansat Moto G la începutul lui 2014, care a propulsat vânzările de la 0% la 6% în Marea Britanie, iar în al treilea trimestru din 2014, vânzările au ajuns la 10 milioane de telefoane. Cu toate acestea, Lenovo a anunțat că va renunța la numele Motorola.

collage Moto X Moto G

Va păstra, în schimb, brandul Moto, ca parte a denumirii produselor care au făcut o impresie bună în ultimul timp, dar smartphone-urile Moto vor fi sub brandul Lenovo. Imaginile cu viitoarele telefoane lansate de chinezi nu au întârziat să apară, iar acestea ar scoate la iveală viitoarele modele Moto X și Moto G. După cum scriu cei de Android Headlines, dispozitivele cu spate din plastic ar putea fi Moto G, iar cele cu spate din metal ar putea fi modele premium Moto X.

Lenovo ar urma să introducă un smartphone important în Statele Unite la mijlocul acestui an, iar numeroase publicații deja susțin că ar fi vorba despre unul dintre telefoanele menționate mai devreme. Lenovo a reușit de curând, pentru prima oară, să înregistreze câștiguri după ce a cumpărat și a revitalizat brandul Motorola. Mișcarea a fost un bine primită de piață, vânzările telefoanelor Motorola crescând la începutul acestui an cu 25%.

Moto X Moto G 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: