Acestea ar putea fi specificațiile viitorului OnePlus 3

Acestea ar putea fi specificațiile viitorului OnePlus 3

Specificațiile viitorului telefon al celor de la OnePlus au apărut de curând de pe site-ul AnTuTu.

OnePlus One, primul telefon produs de compania chinezească, a fost botezat ”flagship killer” în anul în care a fost lansat pe piață. Bazându-se pe succesul înregistrat de acest model, chinezii i-au acordat aceeași poreclă și succesorului acestuia, chiar înainte de prezentarea sa oficială. Din păcate pentru aceștia, lucrurile nu au mers atât de bine, telefonul lor fiind incapabil să concureze cu cele mai importante vârfuri de gamă Android, precum Samsung Galaxy S6 sau LG G4.

AnTuTu

După cum scriu și cei de la Phonearena, acesta este, probabil, și motivul pentru care nu am auzit atât de multe lucruri în legătură cu OnePlus 3. Cu siguranță, dispozitivul va fi lansat în perioada următoare, dar înainte de aflarea celui mai nou zvon, nu avuseserăm parte de o dată exactă. Acum, se pare că OnePlus 3 ar urma să fie lansat pe 7 aprilie, în cadrul unui eveniment special organizat de OnePlus la Beijing.

Mai mult decât atât, grație site-ului AnTuTu, avem acces și la o listă cu potențialele specificații ale terminalului. Astfel, OnePLus 3 ar putea beneficia de un procesor Snapdragon 820, cel mai nou model produs de Qualcomm, 4GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor personale. Camera foto principală ar avea 16 megapixeli, în timp ce camera secundară ar avea 8. De asemenea, sistemul de operare Oxygen OS este bazat pe Android 6.0.1. Rămâne de văzut dacă toate acestea vor fi confirmate în viitorul apropiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: