08 nov. 2016 | 19:28

Acestea ar putea fi următoarele telefoane Allview

ACTUALITATE
Acestea ar putea fi următoarele telefoane Allview

Două telefoane apărute de curând pe internet ar putea fi lansate în România de către Allview.

Este deja binecunoscut faptul că multe dintre telefoanele celor de la Allview sunt terminale Gionee, care au primit brandul companiei din România. Printre acestea se numără modelele X2 Soul mini dar și Soul X3 PRO. Gionee este cunoscută datorită telefoanelor sale foarte subțiri. Modelul Elife S5.1, de exemplu, a fost pentru mult timp cel mai subțire telefon din lume, însă s-a văzut depășit în urmă cu ceva vreme.

După cum scriu jurnaliștii de la GSMArena, două noi dispozitive ale producătorului din China au fost observate pe site-ul TENAA. Acesta din urmă este centrul de certificarea a echipamentelor de telecomunicații comercializate în țara asiatică. Cele două telefoane ar fi numite S9 și S9T, iar singura diferență dintre ele ar fi reprezentată de frecvența mai mare a procesorului de pe modelul T (2GHz, în condițiile în care modelul S9 ar un procesor tactat la 1,8GHz).

gionee s9

Mai mult decât atât, un screenshot de pe site-ul AnTuTu a scos la iveală mai multe informații în legătură cu componentele incluse în interiorul modelului Gionee S9. Astfel, lista de specificații ar urma să includă un procesor MediaTek Helio P10 cu opt nuclee, care va funcționa alături de 4GB RAM, și o capacitate de stocare de 64GB. Imaginea nu menționează decât rezoluția Full HD, însă GSMArena susține că ecranul ar putea avea o diagonală de 5,5 inci.

Senzorii de pe față și de pe spate ar urma să fie de 5 și, respectiv 13 megapixeli, iar acumulatorul ar urma să aibă o capacitate de 3.000 mAh. Cât despre sistemul de operare, terminalul ar rula Android 6.0 Marshmallow. Pentru moment, acestea sunt toate informațiile disponibile. Cel mai probabil, vom afla mai multe lucruri în perioada următoare. Gionee S8 a debutat în luna februarie a acestui an, la Mobile World Congress, și sunt șanse mari ca noul model să fie lansat în 2017, în cadrul aceluiași eveniment.