Acest video îți prezintă o altă variantă de final pentru Star Wars

Acest video îți prezintă o altă variantă de final pentru Star Wars

Dacă ești fan Star Wars, probabil ai fost printre cei care s-au înghesuit să vadă The Force Awakens. Și probabil că a meritat osteneala, pentru că, după o așteptare de 10 ani, Episodul VII a avut cam tot ce ne-am fi putut dori.

Totuși, au fost câteva probleme și mini-erori de logică, pe care le-am ignorat, de dragul distracției. Din fericire, există un canal de YouTube dedicat întocmai acestor situații și se numește How It Should Have Ended. Nu mai are sens să specificăm că dacă nu ai văzut tot filmul și ai de gând să o faci, nu îți recomandăm să te uiți la video-ul de mai jos, pentru că e cam plin de spoilere.

De asemenea, Episodul VIII va fi lansat pe 15 decembrie 2017. Un comunicat de presă a confirmat veștile, și a specificat și că Episodul VIII se află în preproducție și că lucrurile serioase vor începe în Londra, luna viitoare. Unele scene cu Luke pe insulele Skelling Michael, unde l-am văzut în finalul ultimului film al seriei, se pare că au fost deja filmate. Nu știm de ce are loc întârzierea, dar s-a întâmplat și în cazul The Force Awakens, care a fost inițial programat pentru vara lui 2015.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: