15 iul. 2016 | 13:05

Acest operator oferă trafic nelimitat în Pokemon Go

ACTUALITATE
Acest operator oferă trafic nelimitat în Pokemon Go

Un operator de telefonie mobilă le va ușura traiul jucătorilor de Pokemon Go.

Pokemon Go a fost lansat în urmă cu o săptămână și este un joc care se folosește de GPS și de realitatea augmentată pentru a umple mediul înconjurător de monstruleții virtuali cu care (eu, dar și mulți alții) am copilărit. În Pokemon Go trebuie să te plimbi cât mai mult pentru a prinde pokemoni, pentru a crește în nivel și pentru a te lupta cu alți maeștri.

Între timp, acesta a reușit să doboare o grămadă de recorduri de popularitate, iar acum, T-Mobile se pare că le pregătește o surpriză importantă jucătorilor. Operatorul din Statele Unite ale Americii le va oferi tuturor abonaților săi trafic nelimitat în aplicația Pokemon Go, astfel că aceștia nu vor fi obligați să-și consume din date în timp ce se joacă. Oferta va fi valabilă pe tot parcursul lunii august, după cum scriu cei de la Phonearena.

Mai mult decât atât, T-Mobile se pare că a ținut cont și de faptul că Pokemon Go consumă o cantitate uriașă de baterie. Astfel, compania se pare că le va oferi utilizatorilor reduceri importante la o gamă de accesorii, printre care se numără și acumulatoarele externe. De parcă toate acestea nu ar fi suficiente, T-Mobile va oferi câte un set de PokeCoins în valoare de 100 de dolari unor abonați norocoși în data de 19 iulie.

Având în vedere că T-Mobile și Telekom aparțin aceleiași companii, nu putem decât să sperăm că vom vedea o ofertă similară și în România atunci când jocul va debuta oficial.

Acesta poate fi instalat chiar și acum prin modalități alternative (lucru pe care nu îl recomandăm, având în vedere cazurile în care APK-urile disponibile pe internet pot fi pline cu viruși). În România există deja un grup de Facebook numit Pokemon Go Romania și, pe zi ce trece, apar fel de fel de grupuri mai mici, în funcție de orașele din care sunt jucătorii.