01 ian. 2016 | 15:00

Acest artist transformă animalele sălbatice în supereroi

ENTERTAINMENT
Acest artist transformă animalele sălbatice în supereroi

Îi știm cu toții pe celebrii supereroi, dar te-ai întrebat vreodată cum ar arăta dacă ar fi animale? Ei bine, un artist și-a pus această dilemă, iar rezultatul e cât se poate de fascinant.

Suraj Sirohi, pasionat de benzi desenate, a realizat o serie foarte simpatică de ilustrații ale supereroilor celebri, precum Wolverine, Captain America, Batman, Thor și nu numai, dar în varianta lor animaleră. Dacă ești curios, poți vedea mai multe lucrări ale artistului pe pagina sa de Instagram.

Și dacă tot a venit vorba de supereroi, să nu uităm că anul 2016 se anunță unul prolific pentru cinematografie, iar fanii benzilor desenate vor fi cât se poate răsfățați. Trailerele pe care cei de la Warner Bros le-au lansat până acum pentru Batman v Superman anunță un film care te va pune în dificultate, în sensul că nu vei fi sigur pe cine ar trebui să alegi dintre cei doi supereroi. Dawn of Justice îi are în rolurile principale pe Ben Affleck (Batman) și Heny Cavill (Superman). Filmul este regizat de Zack Snyder (300) și este o continuare a filmului Man of Steel din 2013.

Să nu uităm nici de Deadpool. Filmul spune povestea unui fost mercenar al Forțelor Speciale, care a fost implicat într-un experiment. În urma acestuia, a rămas cu abilitatea de a se vindeca într-un mod accelerat și cu un alter ego, adoptat, desigur, benevol. Numele său este Deadpool, și, echipat fiind cu abilități speciale și cu un simț al umorului ușor întunecat, se hotărăște să îl vâneze pe omul care aproape i-a distrus viața.