TAPS, tehnologia care te-ar putea ajuta enorm în timpul iernii

TAPS, tehnologia care te-ar putea ajuta enorm în timpul iernii

O campanie de Kickstarter ar putea duce la lansarea pe piață a unui accesoriu util pe timp de iarnă.

Ne aflăm deja în luna noiembrie a anului, iar temperaturile ar putea scădea din ce în ce mai mult în perioada următoare. Iarna ne bate la ușă, însă chiar și în sezonul rece, unele persoane trebuie să-și folosească smartphone-ul în aer liber. Din păcate, majoritatea terminalelor nu pot fi utilizate cu mâinile acoperite, iar mulți oameni nu dețin mânuși speciale pentru ecrane tactile.

În aceste condiții, autocolantele TAPS pentru ecran ar fi extrem de util. După cum scriu cei de la Slashgear, acestea le vor permite posesorilor de telefoane mobile să acceseze terminalele, fără a fi nevoiți să renunțe la mânuși. Ei nu trebuie decât să le lipească pe vârfurile degetelor mânușilor și după aceea pot folosi smartphone-ul.

În acest moment, ați putea crede că singurul beneficiu adițional al acestei tehnologii, în comparație cu mânușile speciale, este faptul că nu vă limitează la anumite modele, din moment ce autocolantele pot fi aplicate pe orice mânuși. Însă o altă diferență este faptul că TAPS vă permite să utilizați și senzorul pentru recunoașterea amprentelor. Utilizatorii nu ar trebui decât să aplice autocolantele pe mânuși și să le înregistreze drept amprente de securitate.

Oamenii din spatele proiectului TAPS susțin cu tărie că fiecare set de autocolante comercializat va fi unic, astfel că un alt posesor de TAPS nu își va putea debloca decât propriul telefon. Accesoriile sunt fabricate din poliuretan și sunt construite în așa fel încât să se atașeze foarte bine de aproape orice fel de suprafață. Desigur, ele sunt rezistente la apă și la abraziuni, dar și extrem de flexibile.

Inițiatorii proiectului TAPS pe Kickstarter își doresc să obțină nu mai puțin de 8.000 de dolari pentru a-și pune planurile în aplicare. Cu 28 de zile rămase până la finalul campaniei, aceștia au acumulat deja în jur de 5.000 de dolari.

Citește și:
Etichete: