Această aplicație este un Tinder al prieteniei între fete

Această aplicație este un Tinder al prieteniei între fete

Lumea se împarte în două tipuri de oameni: cei care dau o șansă aplicațiilor de dating și cei care le consideră o pierdere de timp. Dar cum ar sta lucrurile dacă am avea aplicații prin care să ne putem face prieteni, fără niciun interes sau substrat?

Desigur, Tinder e departe de a fi o idee bună pentru acest scop. Este o șansă mare ca tu să fi avut un scop inocent în minte când ți-ai făcut profilul, și anume de a cunoaște oameni sau de a vedea, pur și simplu, care e treaba. Dacă ne menținem, totuși, cu picioarele pe pământ, știm că nu te va crede nimeni și că șansele de a-ți face, într-adevăr, amici, sunt minime. Ei bine, cineva s-a gândit deja la asta și a venit cu o soluție simpatică.

Olivia Poole s-a mutat în San Francisco în 2009, unde nu cunoștea pe nimeni. După puțin navigat pe OkCupid, și-a dat seama că nu are nicio șansă să aibă parte de interacțiune umană orientată către amiciție. Așadar, a lansat acum foarte puțin timp aplicația Hey! VINA, în colaborare cu Jen Aprahamian. Aplicația este destinată femeilor și reprezintă o platformă la care te conectezi pentru a-ți găsi prietene, într-o experiență apropiată de Tinder, fără partea amoroasă inclusă (neapărat). Precum în cazul Tinder, Hey! Vina îți sortează potențialele prietene în funcție de interesele comune, proximitate și Facebook. Deocamdată este disponibilă doar pentru iOS și nu știm cât va funcționa așa cum și-ar dori dezvoltatoarele. În orice caz, rămâne o idee drăguță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: