30 de ani de Ubisoft, iar voi primiți un joc gratuit în fiecare lună

30 de ani de Ubisoft, iar voi primiți un joc gratuit în fiecare lună

Ubisoft este o companie foarte importantă din istoria jocurilor video, iar cu ocazia împlinirii vârstei de 30 de ani de activitate, a decis să vă facă un cadou.

Pentru foarte mulți internauți, Ubisoft este o companie ce s-a aflat în spatele unora dintre cele mai importante francize din gaming, Assassin’s Creed, Far Cry, Prince of Persia, Rayman sau seriile Tom Clancy’s Ghost Recon, Splinter Cell și Rainbow Six. Tot Ubisoft este însă cel de-al treilea producător global independent de jocuri la nivel global, după Activision Blizzard și Electronic Arts.

Pentru a atinge acest prag foarte important, Ubisoft a avut nevoie de 30 de ani în domeniu, iar o aniversare atât de importantă nu trebuie trecută cu vederea. Ca urmare, deși în mod obișnuit o zi de naștere se celebrează prin recepția de cadouri, Ubisoft face exact opusul și vă oferă vouă un motiv de bucurie sub forma unor jocuri gratuite, șapte la număr, câte unul în fiecare lună, până la finele lui 2016.

În cadrul conferinței Ubisoft de la E3 compania a anunțat că a împlinit de curând 30 de ani, iar acesta este un motiv pentru a da startul unei noi promoții ce tocmai a început. În principiu, dacă sunteți un fan la jocurilor gigantului francez, acesta este un motiv foarte important de bucurie.

,,Pentru a celebra aniversarea a 30 de ani, The Ubisoft Club oferă 7 jocuri de PC în format digital. În fiecare lună, un nou joc va fi dezvăluit și va putea fi descărcat gratuit. Din acel moment, este al vostru pentru a fi păstrat. Grăbiți-vă, jocul este disponibil pentru o perioadă de timp limitată. Înregistrați-vă aici cu contul vostru Uplay.” Întregul proiect se desfășoară la această adresă, iar primul joc din serie este Prince of Persia: Sands of Time lansat în 2003. Acesta este un titlu clasic și, cu toate că ne așteptăm să vedem și titluri mai noi printre cele șapte, nimeni nu știe exact care vor fi următoarele jocuri gratuite. Trebuie să reveniți la respectiva adresa în fiecare lună pentru a elucida misterul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo