Alice în Țara Oglinzilor va rula în curând în cinematografele din România

Alice în Țara Oglinzilor va rula în curând în cinematografele din România

Filmul „Alice Through The Looking Glass/Alice În Țara Oglinzilor” este distribuit de Forum Film România în format 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos, variantă subtitrată.

În filmul Disney „Alice În Țara Oglinzilor”, care reprezintă o nouă aventură spectaculoasă a personajelor de neuitat din poveștile îndrăgite ale lui Lewis Carroll, Alice se reîntoarce în lumea bizară din Underland și călătorește înapoi în timp pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun. Regizat de James Bobin, care își aduce propria viziune unică asupra lumii impresionante create de Tim Burton pe ecran în filmul „Alice În Țara Minunilor” din 2010, filmul este scris de Linda Woolverton, bazându-se pe personajele imaginate de Lewis Carroll, şi produs de Joe Roth, Suzanne Todd şi Jennifer Todd şi Tim Burton, cu John G. Scoti fiind producător executiv.

Distribuția include actori de excepție din blockbuster-ul care a devenit fenomen internaţional: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska şi Helena Bonham Carter, împreună cu vocile actorilor Alan Rickman, Michael Sheen și Timothy Spall. Există de asemenea şi o serie de personaje noi, printre care: Zanik HighTopp (Rhys Ifans), tatăl Pălărierului Nebun, şi însuşi Timpul (Sacha Baron Cohen), o creatură stranie care este jumătate om, jumătate ceas.

Când a publicat „Alice în Ţara Minunilor”, în 1856, Lewis Carroll a aprins imaginaţia cititorilor de pe întregul glob cu povestea plină de personaje exotice şi bizarerii, reformând literatura pentru copii. Şase ani mai târziu, odată cu apariţia celei de-a doua cărţi a seriei, „Alice în Ţara Oglinzilor”, autorul și-a câștigat definitiv locul în topul celor mai iubiți scriitori, iar povestea micuței Alice a devenit un prolific fenomen internațional.

Aproape un secol mai târziu Disney producea primul film inspirat din carte, ducând povestea excentrică a lui Lewis Carroll la un alt nivel. În 2010, Tim Burton a regizat o versiune 3D, iar filmul „Alice în Ţara Minunilor” a devenit rapid un blockbuster internaţional, iar în România s-a clasat pe primul loc în Box Office. 

Filmul Alice În Țara Oglinzilor va avea premiera oficială în data de 27 mai 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: