07 dec. 2015 | 08:46

Ziua eMAG: reduceri la telefoanele pe care nu ți le puteai permite

FEATURE
Ziua eMAG: reduceri la telefoanele pe care nu ți le puteai permite

Luni este ziua eMAG, iar cu ocazia împlinirii a 14 ani de existență, cel mai mare retailer online sărbătorește cu reduceri la întreaga gamă de produse. Reducerile de ziua eMAG au început la scurt timp după ora 12 noaptea, iar noi am selectat câteva telefoane care beneficiază de tăieri de prețuri semnificative. 

Dacă a trecut Black Friday 2015 și tu fie nu ai găsit nimic pe gustul tău, fie încă nu îți intrase salariul, nu strică să arunci un ochi peste reducerile disponibile de ziua eMAG. Reducerile totale se ridică la 10.000.000 de lei, iar pe lângă tăierile de preț, magazinul online oferă și carduri cadou.

Toate ofertele de ziua eMAG le găsiți AICI, iar mai jos v-am pregătit o selecție cu cinci telefoane excelente pe care să le cumpărați la reducere.

reduceri ziua emag

Ziua eMAG – reducere la iPhone 6

iPhone-ul de anul trecut beneficiază de o reducere semnificativă de ziua eMAG. În ofertă se regăsește un iPhone 6 cu o memorie internă de 128 GB, cu o carcasă de culoare aurie. Camera principală este de 8 megapixeli, iar ecranul de 4,7 inci cu raport de aspect 16:9 este perfect cei care nu își doresc un smartphone cât o paletă. Dacă vă doreați de mul timp un iPhone 6, îl puteți achiziționa de AICI, cu o reducere de 26% și un card cadou de 330 lei.

Lenovo Vibe X2

Lenovo Vibe X2 beneficiază de o reducere foarte mare în această perioadă la eMAG. Lista de specificații include un ecran de 5 inci cu o rezoluție Full HD, 2GB RAM, 32GB pentru stocarea datelor personale și un procesor octa-core MediaTek MT6595M. Senzorul principal este unul de 13 megapixeli, cel secundar are 5 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2.000mAh. Terminalul rulează Android 4.4 KitKat și se găsește la un preț foarte bun AICI.

reduceri emag telefoane lenovo vibe x2

Ziua eMAG – reducere la Sony Xperia Z3+

Procesorul Qualcomm Snapdragon 810, cu LTE integrat și CPU 64-bit Octa-Core, face ca telefonul să se miște foarte bine, mai repede decât fostele generații, iar cei 3GB RAM îți vor permite să faci orice vrei tu fără să ai vreun pic de lag. Dacă ești un împătimit al filmelor, și vrei să te bucuri de acestea pe ecranul LCD TRILUMINOS, de 5.2 inci, te poți folosi de un card microSD de până la 128 GB.  Camerele foto sunt de 20, respectiv 5MP, iar telefonul îl găsiți la reducere de ziua eMAG AICI.

Allview X2 Soul Pro

Allview X2 Soul Pro are un ecran de 5,2 inci full HD, procesorul este unul cu opt nuclee de la MediaTek, pe arhitectură de 64 biți, iar camera foto principală folosește un senzor Sony de 13 megapixeli, în fața căruia sunt 6 lentile. Allview X2 Soul Pro are o memorie RAM de 2GB, suportă două cartele SIM și are conectivitate 4G. Avea un preț standard foarte bun, dar reducerea de 23% și voucherul cadou de 110 lei îl fac un best-buy. Îl puteți cumpăra de AICI.

Ziua eMAG – reducere la LG G4

LG G4 are o carcasă din piele naturală și un ecran ușor curbat. Display-ul de 5,5 inch are o rezoluție QHD și este o adevărată evoluție față de modelul de anul trecut. Cu toate că cei de la LG nu au optat pentru vârful de gamă Snapdragon 810, asta nu înseamnă că performanțele Snapdragon 808, combinat cu 3GB memorie RAM, sunt de ignorat. Totuși, partea cea mai bună la LG G4 o reprezintă camera foto excepțională. Puteți cumpăra LG G4 de AICI.

emag la Black Friday 2015 lg g4 la reducere