Yono, casca care le ajută pe femeile care vor să rămână însărcinate

Yono, casca care le ajută pe femeile care vor să rămână însărcinate

<iframe width=”640″ height=”480″ src=”https://www.kickstarter.com/projects/1460153872/yono-fertility-friend-a-wearable-basal-thermometer/widget/video.html” frameborder=”0″ scrolling=”no”> </iframe>

Dacă te gândești să îți întemeiezi o familie, vei descoperi că e mai greu decât ai crede să concepi un copil. O echipă de cercetători au creat un gadget care te ajută să găsești momentul optim pentru a încerca să faci un bebeluș.

Pentru ca o femeie să rămână însărcinată, corpul ei trebuie să întrunească o serie de cerințe. În primul rând, ea trebuie să fie în perioada fertilă, adică la ovulație, iar temperatura bazală trebuie să fie optimă.

Măsurarea temperaturii este ceva destul de incomod, da casca inteligentă Yono reușește să facă acest lucru într-un mod neinvaziv. Casca e mică și comodă și poate fi purtată chiar și în timpul somnului, iar printr-o conexiune Bluetooth cu telefonul îi spune utilizatoarei toate detaliile importante despre temperatura bazală.

Deocamdată, casca Yono se află în stadiul de proiect pe Kickstarter și poate fi precomandată la prețul de 100 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: