Yahoo Mail – avantaje și dezavantaje. Merită să mai păstrezi vechea adresă?

Yahoo Mail – avantaje și dezavantaje. Merită să mai păstrezi vechea adresă?

Yahoo Mail este unul dintre cele mai vechi servicii de e-mail, cu avantaje și dezavantaje  pe care ți le prezentăm în continuare.

Yahoo Mail are o serie de avantaje și dezavantaje pe care nu le putem ignora. În ciuda faptului că este un serviciu de e-mail vechi, de-a lungul timpului a reușit să se mențină între cele mai folosite astfel de servicii din întreaga lume, învingând Gmail la numărul de utilizatori.

Yahoo Mail este un serviciu gratuit de poștă electronică încă din anul 1997, iar începând din 2009 are peste 280 de milioane de utilizatori, cel mai mare număr pentru un astfel de serviciu.

Yahoo Mail – avantaje și dezavantaje – 1 Tera spațiu de stocare

Când vorbin de avantaje și dezavantaje Yahoo Mail, cu siguranță la rubrica de avantaje trecem spațiul de stocare uriaș oferit față de alte servicii de același tip. Yahoo Mail a oferit până în 2013 spațiu nelimitat de stocare pentru adresele de e-mail gratuite, acesta fiind unul dintre marile avantaje.

Cu toate că nu putem trece la dezavantaje, Yahoo Mail a redus totuși acest serviciu nelimitat de stocare la 1 Tera. Cu toate astea, cei de la Yahoo Mail au spus că niciunul dintre utilizatorii care și-au făcut gratuit cont pe Yahoo Mail nu atinsese vreodată 1 Tera de spațiu ocupat.

Yahoo Mail – avantaje și dezavantaje – număr mare de reclame

Dacă folosești Yahoo Mail de multă vreme ai observat că în momentul în care s-a făcut trecerea la noua interfață a e-mailului, pagina s-a umplut de reclame mai mult sau mai puțin dorite.

Yahoo Mail classic avea pe lista de avantaje față de alte servicii de acest fel faptul că interfața era una simplistă, prietenoasă și în niciun caz cu atât de multe reclame precum noua versiune de la Yahoo Mail. Așa că trecem la dezavantaje numeroasele reclame.

Yahoo Mail – avantaje și dezavantaje – Messenger-ul Yahoo

Versiunea nouă de la Yahoo Mail prezintă și câteva avantaje, nu doar dezavantajele reclamelor numeroase. Cum fiecare cont de Mail vine cu unul de Yahoo Messenger, este foarte utilă accesibilitatea direct din e-mail a messengerului.

Astfel, nu mai este nevoie să downloadezi programul Yahoo Messenger dacă nu vrei să îți încarci calculatorul și poți accesa acest serviciu direct din Yahoo Mail.

Yahoo Mail – avantaje și dezavantaje – fișierele Word, Exel, Power Point

Unul dintre dezavantajele Yahoo Mail este cu siguranță faptul că nu permite precum alte servicii de e-mail vizualizarea fără downloadare a documentelor Word, Exel sau Power Point.

Google permite și modificarea acestor documente fără ca ele să fie downloadate în calculator, fiind un mare avantaj față de principalul concurent.

Yahoo Mail – avantaje și dezavantaje – scanarea emailurilor

Yahoo Mail are o serie de avantaje și dezavantaje care îl fac totuși să fie un serviciu de calitate și care să domine piața. Unul dintre avantaje este și siguranța pe care o oferă utilizatorilor.

Orice email, înainte de a fi deschis și citit este scanat de către Yahoo Mail cu ajutorul Norton Virus Scan. Acest avantaj  îl face să fie încă unul dintre serviciile sigure și populare în rândul utilizatorilor.

Dacă ai însă probleme cu Yahoo Mail ai 3 căi de contact pentru clienții de contact din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: