Wink – noua aplicație Viber împrumută părțile bune din Snapchat

Wink - noua aplicație Viber împrumută părțile bune din Snapchat

Piața aplicațiilor de mesagerie instant este una foarte aglomerată, iar astăzi a câștigat un nou membru intitulat Viber Wink.

Cu toate că aveți un număr suprinzător de variat de metode prin care puteți purta o conversație pe mobil, cei de la Viber au decis că există loc pentru încă una. Aceasta din urmă, intitulată Wink este similară dintr-un punct de vedere cu Snapchat. Practic, a împrumutat conceptul mesajelor temporare care a făcut populară respectiva aplicație.

Cu ajutorul noului program gratuit Viber Wink, puteți face o fotografie sau un filmuleț și-l puteți trimite unui prieten. După cum se poate vedea în captura de mai jos, cel care a imortalizat conținutul static sau în mișcare decide și cât va fi acesta disponibil pe telefonul destinatarului. După expirarea timpului, clipul sau poza se vor autodistruge. Pentru a nu frustra utilizatorii care își doresc o astfel de funcție, tot prin Wink puteți trimite conținut permanent de orice fel, fără un termen de valabilitate. În final, depinde doar de voi la ce veți folosi progrămelul.

,,Faceți o poză sau filmați un clip cu Viber Wink, salvați-l în galeria voastră sau asociații un timer și partajați-l prin Viber. Odată ce destinatarul v-a văzut mesajul, acesta va dispărea.” Cu alte cuvinte, Viber Wink nu este neapărat o aplicație de mesagerie standalone, ci mai degrabă un add-on pentru Viber.

În definitiv, pentru a profita de noua funcționalitate Viber Wink, aveți nevoie de ultima versiune de Viber. Dacă ați bifat acest pas, mai rămâne să descărcați Wink din Google Play sau iTunes AppStore, în funcție de sistemul de operare al smartphone-ului vostru.

viber Wink_iOS

Citește și: