LG G5 ar putea include un scanner de iris și un procesor Snapdragon 820

LG G5 ar putea include un scanner de iris și un procesor Snapdragon 820

Conform unor informații apărut în ultimul timp, coreenii ar putea introduce câteva elemente noi odată cu lansarea viitorului LG G5.

LG G4 nu a fost unul dintre cele mai bine păstrate secrete din istoria companiei. De fapt, cu câteva săptămâni înainte de lansarea, majoritatea informațiilor în legătură cu viitorul telefon erau deja disponibile pe internet. Acum, povestea pare a se repeta, iar primele zvonuri importante în legătură cu LG G5 dezvăluie câteva informații extrem de interesante. După cum scrie site-ul Phonearena, LG lucrează cu o companie coreeană specializată în biometrie pentru a integra tehnologia acesteia de recunoaștere a irisului în viitorul flagship.

Mai mult decât atât, LG G5 ar putea beneficia de Snapdragon 820, care ar putea fi un model mult mai stabil decât Snapdragon 810.După cum știți, în cazul lui LG G4, a fost preferat Snapdragon 808 în defavoarea versiunii 810, cauza principală fiind problemele legate de supraîncălzire despre care s-a discutat atât de mult în trecut.

Cât despre cameră, aceasta va fi produs, din câte se pare, de cei de la Sony și va avea 20 de megapixeli. Conform site-ului GForGames, sunt șanse mari ca LG să includă tehnologii precum stabilizarea optică a imaginii și autofocalizarea asistată cu laser. Desigur, toate acestea sunt doar zvonuri pentru moment. Mai mult informații vom afla, cel mai probabil, în săptămânile următoare.

Etichete: