Videoclipul YouTube care probabil nu-ți va rula pe calculator [VIDEO]

, 10 Iun, 13:58

Un videoclip recent publicat pe YouTube ne prezintă câteva cadre de excepție filmate la rezoluție 8K.

Nici 4K-ul pe YouTube nu mai este ce-a fost. Un nou videoclip filmat la rezoluție 8K a reușit să atragă atenția tuturor în ultimele zile, după ce a fost încărcat în data de 7 iunie. Cea mai mare problemă în legătură cu acest material, însă, este chiar rezoluția sa. Pentru a putea rula un videoclip filmat la rezoluție 4K va trebui să aveți un calculator atât cu o cantitate foarte mare de RAM, cât și cu un procesor de ultimă generație.

Filmul prezintă ruinele unui fost sat de mineri, abandonat în prezent, și a fost filmat folosindu-se camere de  RED Epic Dragon 6K. Cadrele au fost modificate ulterior pentru a se ajunge la rezoluția 8K, dacă este să ne luăm după cei de la Gizmodo. Din câte se pare, suportul pentru materialele video la rezoluție 8K a existat încă din anul 2010, dar eticheta 4320p a fost adăugată la începutul acestui an. Puteți să testați performanțele de care este capabil PC-ul vostru rulând videoclipul de mai sus la rezoluția sa maximă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail