Videoclipul spectaculos realizat de pe Stația Spațială Internațională [VIDEO]

, 11 Apr, 16:10

Stația Spațială Internațională a filmat recent un videoclip foarte frumos în care putem vedea Europa și Africa de Nord pe timp de noapte.

Cu ajutorul imaginilor înregistrate de pe Stația Spațială Internațională, cei de pe NASA au creat recent un videoclip de tip time-lapse în care putem vedea foarte clar o parte din Europa și din nordul continentului african pe timp de noapte. După cum scriu și cei de la Russia Today, videoclipul a fost realizat de Expediția 43 deasupra Mării Mediterane, circulând dinspre vest către est, de la Strâmtoarea Gibraltar până aproape de Bosnia și Herțegovina. La început, se poate vedea foarte clar Peninsula Iberică și o bune parte a nordului Africii, iar ulterior apar în prim-plan sudul Franței, Peninsula Italică și cea Balcanică.

Din păcate, materialul se încheie brusc cu foarte puțin timp înainte ca România să apară în imagini. Videoclipul respectiv a fost furnizat inițial de către NASA și poate fi vizionat în totalitate mai jos.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail