Valentino Rossi primește propriul său joc și se anunță spectaculos [VIDEO]

Valentino Rossi primește propriul său joc și se anunță spectaculos [VIDEO]

Milestone, cel mai mare dezvoltator de jocuri video pentru PC și pentru console din Italia, specializat în jocuri de curse, a anunțat cu ocazia Monza Rally Show 2015, noul joc Valentino Rossi The Game, inspirat de viața și cariera emblematicului campion mondial.

Jocul oficial MotoGP din 2016 va purta costumul galben al celebrului campion, încorporând pe lângă elementele de gameplay clasice care au adus faimă seriei și numeroase noutăți legate de Valentino Rossi, care a reușit să cucerească titlul de Campion mondial MotoGP de nouă ori.

Pe lângă sezonul de campionat MotoGP din 2016, noul proiect al Miltestone va oferi jucătorilor șansa de a retrăi momentele cheie ale carierei lui Rossi de la începuturi până în zilele noastre, de a pune la încercare mașina de raliuri pilotată de campion pe piste legendare, precum cea de la Monza, de a participa la senzaționalale curse de tip Flat Track și de a descoperi Ranch-ul lui Valentino Rossi. Pe lângă aceste activități, Valentino Rossi The Game va oferi fanilor și posibilitatea de a se întrece în curse online și off-line.

Valentino Rossi The Game va deveni disponibil pentru PlayStation 4 , Xbox One și Windows PC/STEAM în iunie 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: