UTOK te ajută cu idei de cadouri de Moș Nicolae și vine cu reduceri

UTOK te ajută cu idei de cadouri de Moș Nicolae și vine cu reduceri

Începutul de iarna îi prinde pe cei de la UTOK într-o nouă campanie, în care televizoarele, smartphone-urile, tabletele și accesoriile au parte de propria paradă.

UTOK dorește ca fanii tehnologiei accesibile să dedice suficient timp alegerii produsului potrivit și să fie pregătiți de Moș Nicolae.

UTOK aplică reduceri la patru mari categorii de produse, prima dintre ele fiind televizoarele. Având prețuri cu până la 29% mai mici, este o perioadă bună să vă gândiți la un al doilea televizor pentru casa voastră, înainte de începerea febrei cumpărăturilor de Sărbători. De exemplu, cu 699 lei puteți achiziționa UTOK U28HD1, televizor cu diagonala de 28” (71cm), rezoluție HD și conectivitate digitală completă.

Smartphone-urile sunt cele mai potrivite pentru ghetele pregătite în seara de 5 decembrie. UTOK aplică reduceri de până la 46%, cele mai populare modele fiind FURY, la 599 lei (-33%), Stellar Elite, la 399 lei (-46%) și Q5 GT, la numai 449 lei (-36%). Fiecare smartphone, alături de tabletele dotate cu slot SIM, primește o cartelă cu minute naționale și 2GB trafic de date.

Celor care preferă diagonale mai mari li s-au pregatit reduceri de până la 42%. Cea mai nouă tabletă, UTOK Hello 7Q LTE, cu conectivitate 4G și procesor Quad Core 64-bit, dispune de o reducere de 33% și un pret de 399 lei, în timp ce fanii platformei Windows pot avea tableta UTOK i800 pentru numai 349 lei.

Husele, cardurile de memorie, smartwatch-urile și boxele portabile beneficiază de reduceri de până la 58%, dacă vreți să dăruiți cadouri simple și extrem de pragmatice. Ofertele sunt disponibile în perioada 27 noiembrie – 6 decembrie, pe www.utok.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: