UTOK lansează Stellar Elite, un smartphone ”tăios” ca spada Anei Maria Brânză

UTOK lansează Stellar Elite, un smartphone ”tăios” ca spada Anei Maria Brânză
17:23 11.02.2015

UTOK a lansat smartphone-ul UTOK Stellar Elite, un dispozitiv cu performanțe bune, recomandat de campioana europeană și mondială la spadă Ana Maria Brânză.

UTOK Stellar Elite este un smartphone Dual SIM cu specificații ce îl încadrează în gama mid-range. Ecranul IPS HD de 5 inch, procesorul Quad Core la 1.3 GHz, camera foto de 13 megapixeli, memoria RAM de 1 GB, memoria flash de 16 GB si sistemul de operare Android 4.4 KitKat sunt specificațiile smartphone-ului Stellar Elite. Trebuie menționat, de asemenea, că în cutia telefonului, utilizatorii vor găsi o pereche de căști Blaupunkt.

“Prin lansarea UTOK Stellar Elite confirmăm încă o dată misiunea de a oferi smartphone-uri caracterizate prin specificații puternice și accesibile. În cazul UTOK Stellar Elite ne-am concentrat pe atenția la detalii și performanța de top, valori cu care mulți fani ai tehnologiei se identifică, unul dintre aceștia fiind Ana Maria Brânză, sportiva multiplu medialiată, cu care ne mândrim de fiecare dată când ne reprezintă în competițiile internaționale. Prin designul special, care scoate în evidență liniile distincte ale smartphone-ului si prin specificațiile de top, suntem convinși că UTOK Stellar Elite va fi alegerea perfectă pentru cei ce caută smartphone-ul ideal”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

“De-a lungul carierei am învățat că orice detaliu poate face diferența: de la postură, tehnică și momentul în care decizi să ataci adversarul. Luând în calcul aceste aspecte poți ajunge să faci performanță și să îți dorești să continui. Sunt bucuroasă că pasiunea și munca mea i-au inspirat pe cei de la UTOK în a lansa un produs cu aceleași valori. UTOK Stellar Elite este smartphone-ul cu care îmi doresc să împărtășesc performanțele unui 2015 ce se anunță foarte plin din punct de vedere competițional.”, a completat Ana Maria Brânză.

UTOK Stellar Elite este disponibil la precomandă pe site-ul www.utok.ro, la prețul de 899 lei, livrările urmând să înceapă din data de 18 februarie 2015.

loading...