Următorul update major de Windows Phone 8.1 este gata

, 06 Mar, 05:37

Fără surle şi trâmbiţe, Windows Phone 8.1 a beneficiat zilele trecute de al doilea update important ,,din carieră”, fiind preinstalat pe noile Lumia 640 şi Lumia 640 XL.

Am anunţat deja că Windows 10 va fi un update gratuit pentru toate smartphone-urile care la această oră rulează Windows Phone 8.1. Până la respectiva lansare însă, mai sunt câteva luni bune, timp suficient pentru o altă actualizare.

Fără o conferinţă importantă pe marginea acestui subiect, oficialii gigantului din Redmond au lansat la începutul acestei săptămâni Windows Phone 8.1 Update 2. Acesta din urmă întruchipează o versiune de WP8.1 ce vine preinstalată pe recent anunţatele . În acelaşi timp, este doar o chestiune de câteva săptămâni, maxim câteva luni, până când respectivul SO va putea fi instalat de fiecare utilizator de Windows Phone.

Ca de fiecare dată, nu cunoaştem exact întregul amalgam de funcţionalitate ascuns în această actualizare, până nu-l vom putea experimenta pe propriile telefoane cu Windows. Ştim totuşi că WP8.1 Update 2 va introduce suportul pentru tastaturi Bluetooth. Astfel, dacă aveţi un gadget precum recent anunţatul , îl puteţi folosi şi în tandem cu smartphone-ul vostru cu Windows Phone.

Tot în urma acestui update, numeroasele butoane din Settings vor fi împărţite, în sfârşit, pe categorii. Din punctul meu de vedere, până acum, această particularitate a fost un minus foarte important al platformei. Dacă vreţi să activaţi sau dezactivaţi mai rapid o funcţie, cu WP8.1 Update 2 instalat, puteţi ataşa orice setare ecranului principal al telefonului.

Nu mai rămâne acum decât să verificaţi la fiecare câteva zile dacă nu cumva Windows Phone 8.1 update 2 este disponibil pentru micul vostru gadget.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail