Următorul telefon Apple va fi inspirat de iPhone 5S

Următorul telefon Apple va fi inspirat de iPhone 5S

Noi zvonuri indică faptul că Apple ar avea de gând să lanseze un iPhone de 4 inci.

Zvonurile în legătură cu reintroducerea dispozitivelor Apple cu ecrane de 4 inci nu sunt noi. După cum ne amintește publicația GSMArena, acestea au început să apară încă de când compania a ales să facă pasul spre ecranele mai mari, pentru a face față marilor rivali. Până în prezent, însă, niciun astfel de terminal nu a fost confirmat de compania din Cupertino. Acest lucru nu a pus însă capăt zvonurilor, iar acum se vorbește din nou despre un iPhone cu ecran mai mic decât modelele actuale.

Noile informații par a le contrazice pe cele conform cărora Apple ar avea de gând să introducă pe piață un iPhone 6c. Noul telefon ar urma astfel să fie inspirat de iPhone 5S, nu de iPhone 5c, și ar putea beneficia, după cum era de așteptat, de componente mai performante. Am putea vedea un procesor Apple A8, iar camera frontală ar putea avea parte de un upgrade important.

Apple ar putea include și suportul pentru standardul WiFi 802.11ac și Bluetooth 4.1. Din păcate, 3D Touch nu va debuta și pe ecrane mai mici de 4,7 inci, acesta urmând a fi disponibil în mod exclusiv, pentru moment, pe iPhone 6S și 6S Plus. Și mai interesant este faptul că acest produs ar putea fi gata de a intra în faza de producție, lansarea urmând a avea loc în prima jumătate a anului 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: