UPC a lansat serviciul Active Play TV

UPC a lansat serviciul Active Play TV

UPC Active Play TV aduce conținutul TV la dispoziția oamenilor prin intermediul unei platforme de administrare în Cloud.

Divizia Business a celor de la UPC a anunțat lansarea Active Play TV, un serviciu care permite difuzarea de conținut cu ajutorul unei platforme ĩn Cloud, pe baza unui mediabox conectat la un display. Din câte se pare, acest nou serviciu se va adresa în principal clienților companii cu afaceri în industria hotelieră, de sănătate și wellness, universități și instituții de administrație publică.

Mediabox-ul prin intermediul căruia este oferit acest serviciu permite managementul de conținut la distanță, controlul meniului televizorului, precum şi difuzarea de materiale publicitare. “Lansarea UPC Active Play TV face parte din strategia noastră de a oferi în permanență clienților companii soluții integrate de comunicații pentru afacerile lor. După ce, la începutul acestui an am lansat Cloud TV pentru industria hotelieră, și această nouă soluție a UPC Business oferă flexibilitate și poate fi personalizată în funcție de cerințele specifice ale fiecărei afaceri” a declarat Tiberius Popa, Director UPC Business.

Astfel, cei care optează pentru acest serviciu vor pune la dispoziția UPC materiale video, audio, prezentări, streaming-uri live, etc,  care vor fi transmise ulterior către anumite locații specificate. Alături de conținutul respectiv, UPC oferă un conținut suplimentar, disponibil pe o platformă dedicată.De asemenea, clienții vor beneficia de o soluție în Cloud și vor avea acces la conținut TV pe baza unui abonament lunar.

Etichete: