Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primește un update după zece ani

Unul dintre cele mai apreciate jocuri Star Wars primește un update după zece ani

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 a primit recent un update masiv pe Steam, la peste 10 ani de la lansarea sa oficială.

Star Wars KOTOR 2 a fost lansat în decembrie 2004. Succesor al unuia dintre cele mai populare RPG-uri din toate timpurile, KOTOR 2 a reușit să tragă numeroase review-uri pozitive, având chiar și în prezent o comunitate activă de fani. După cum scrie Polygon, unul dintre cele mai importante proiecte ale acestora a fost ”Restored Content Mod”, cel care a reparat numeroase bug-uri și a reintrodus numeroase capitole care nu se găseau în varianta comercială a jocului. Mai cunoscut printre acestea era cel desfășurat la fabrica de roboți HK-50.

Acum, grație celui mai nou update pe Steam, modul poate fi obținut foarte ușor prin achiziționare jocului, care se găsește la preț redus în prezent. Astfel, acesta poate fi cumpărat pentru 7,5 euro, față de cei 10 euro pe care ar fi trebuit să-i plătiți în mod normal. Printre noutățile introduse se numără 37 de obiective Steam pe care le puteți îndeplini jucând (achievements), salvări în cloud-ul Steam, suport pentru controller-e de PS3, PS4, Xbox 360 și Xbox One, și, nu în ultimul rând, suport pentru rezoluții foarte mari.

Conform descrierii de pe Steam, jocul va suporta acum chiar și rezoluții 4K și 5K. De acest update s-au ocupat Aspyr, oamenii care ne-au adus și primul joc KOTOR pe mobil. Deși are peste un deceniu, seria KOTOR rămâne una extrem de populară printre gameri, iar dacă aveați de gând să reîncercați jocurile din cadrul acesteia, acum este momentul potrivit. Star Wars Knights of the Old republic poate fi achiziționat de pe Steam accesând acest link.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI