Ultimul „Joc al foamei” ajunge în cinematografele din România

Ultimul „Joc al foamei” ajunge în cinematografele din România

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua ” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 20 noiembrie 2015, fiind distribuit în format 3D, IMAX 3D şi 4DX.

Acum, în capitolul final al seriei, odată ce toate Districtele se unesc împotriva Capitoliului pentru prima dată, Katniss luptă pentru ziua de mâine, pentru speranţă, iubire şi pace. Deţinătoare a unui premiu Oscar, Jennifer Lawrence joacă magistral, în întreaga serie, redând evoluţia lui Katniss, de la puştoaica speriată şi independentă din primul film, la femeia matură şi conştientă de sine şi de rolul său, în ultimul film. „În acest film, Katniss începe să creadă cu adevărat în impactul pe care îl poate avea,” afirmă regizorul Francis Lawrence.

Filmul duce mai departe emoţia şi acţiunea din primele filme ale francizei, cu scopul de a închide cercul transformării lui Katniss, din fata prinsă într-un coşmar distopic în liderul care schimbă o naţiune. Ca un adevărat lider, ea pune la punct şi asasinarea preşedintelui Snow, care e din ce în ce mai obsedat de ideea de o distruge. După toate jocurile şi focurile prin care a trecut, Katniss are de înfruntat acum capcane mortale şi duşmani care depăşesc orice provocare a imaginaţiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: