Uită de Bugs Bunny, Henry va fi idolul copiilor tăi și motivul e simplu [VIDEO]

Uită de Bugs Bunny, Henry va fi idolul copiilor tăi și motivul e simplu [VIDEO]

Bugs Bunny a împlinit săptămâna aceasta respectabila vârstă de 75 de ani. Desigur, nimeni nu îi va lua locul în sufletele noastre, ale celor care au crescut urmărindu-i toate aventurile.

Totuși, pentru că tehnologia avansează, e firesc să se întâmple același lucru și cu desenele animate. Dacă noi, când eram copii, doar ne puteam imagina că interacționăm cu eroii preferați, acum acest lucru este (aproape) posibil. Story Studio al Oculus Rift lansează o animație bazată pe realitate virtuală, care poartă numele simpaticului protagonist, și anume Henry.

Această premieră marchează intrarea Oculus Rift într-o nouă fază. Momentan, dezvoltatorii sunt faimoși pentru ochelarii care au reinventat ideea de joc video, dar se pare că vor să se orienteze mai degrabă spre cinema decât spre gaming. Iar acest lucru nu poate decât să ne bucure.

Henry este un mic arici absolut adorabil, care te primește în lumea lui. Vei putea intra în mica lui casă, și deși nu îl poți atinge, personajul va simți și va reacționa la prezența ta. Purtătorul de cuvânt al Story Studio a declarat pentru Mashable că deși nu este integrată tehnologia Oculus Touch în acest scurt film, asta nu înseamnă că viitoarele producții nu vor permite interacțiunea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: