Twitter renunţă la limita istorică de 140 de caractere

Twitter renunţă la limita istorică de 140 de caractere

Zilele trecute au avut , începând cu CEO-ul companiei şi terminând cu limita de 140 de caractere pentru mesaje directe.

Încercând probabil să fie percepută ca o reţea de socializare ideală atât pentru conversaţii între prieteni cât şi pentru postări publice, a anunţat câteva modificări ce ar urma să fie implementate în curând la scară largă.

În primul rând, începând cu luna iulie a acestui an, Twitter va renunţa la limita de 140 de caractere pentru DM-uri. Cu această ocazie, mesajele directe între persoane sau Direct Messages nu vor mai fi supuse aceloraşi restricţii care se aplică postărilor uzuale pe Twitter.

Astfel, dacă vorbiţi cu un prieten pe reţeaua socială, nu veţi mai fi nevoiţi să vă ,,spargeţi” gândurile în 140 de caractere şi nici să treceţi la Facebook, WhatsApp, Viber sau altă aplicaţie pentru conversaţii nestingherite.

La întrebarea dacă se pregăteşte şi relaxarea restricţiilor legate de restul postărilor, oficialii platformei de microblogging au respins orice posibilitate.

Cât timp aşteptaţi implementarea noilor reguli pentru DM-uri merită să mai aveţi în vedere un anunţ important vizavi de conducerea Twitter. Din cauza faptului că gigantul continuă să aibă dificultăţi majore în a genera profit, CEO-ul Dick Costolo coboară de pe scaunul de CEO, menţinându-şi totuşi o poziţie confortabilă în boardul director. Interimar, poziţia va fi ocupată de co-fondatorul Twitter, Jack Dorsey, până se va găsi un nou director permanent.

Citește și: