Turbo vNAS TVS-863+, primul NAS de la QNAP ”motorizat” de AMD

Turbo vNAS TVS-863+, primul NAS de la QNAP ”motorizat” de AMD

QNAP a colaborat cu AMD (Advanced Micro Devices) și a lansat seriile Turbo vNAS TS-863+ 10GbE-ready și Turbo vNAS TVS-x63 cu 4/6/8 sertare, echipate cu procesoare AMD quad-core la 2.4GHz și memorii RAM extensibile până la 16GB.

Oferind criptare hardware foarte eficientă, accelerare cache pe SSD și grafică avansată Radeon, seriile TVS-x63 sunt soluții de stocare unificată pe rețea 10GbE, ce securizează tot conținutul stocat și procesează sarcini solicitante și fișierele multimedia cu rezoluții mari.

Seriile TVS-x63 suportă ieșiri 4K Ultra HD pentru a fi utilizate cu tehnologia QvPC Technology. Utilizatorii pot conecta serverul NAS la un monitor 4K UHD prin HDMI pentru a profita de avantajul detaliilor impecabile ale imaginilor 4K pentru creșterea productivității. Seriile TVS-x63 includ funcții mult-anticipate pentru îmbunătățirea experienței vizuale, cum ar fi:

 

  • transcodarea hardware ce permite transcodare video FullHD în timp real pentru conversia filmelor și rularea lor fluidă pe un PC, dispozitiv mobil sau TV Smart;
  • transcodarea offline pentru a păstra filmele la rezoluție mai mică pentru a fi redate atunci când lățimea de bandă este insuficientă;
  • două ieșiri HDMI ce permit utilizatorilor să conecteze două monitoare sau televizoare pentru afișaj simultan.

Seria TVS-x63 integrează tehnologia de virtualizare AMD-V pentru servere virtuale Windows, Linux, UNIX și Android, cu tehnologia exclusivă Virtualization Station de la QNAP. De asemenea, sunt suportate soluțiile de virtualizare VMware, Microsoft și Citrix pentru a simplifica managementul virtual al stocării și pentru a facilita virtualizarea aplicațiilor.

Seria scalabilă TVS-x63 le permite utilizatorilor să conecteze până la două unități de extensie QNAP (UX-500P sau UX-800P) pentru creșterea totală a capacității de stocare la 192TB (în funcție de model) cu multiple volume și containere de stocare. Unitățile de extensie turn UX-500P și UX-800P oferă opțiuni de buget pentru afacerile mici și mijlocii care au posibilitatea să-și extindă capacitatea de stocare pentru a îndeplini cererile aplicațiilor avide de spațiu.

Citește și:
Etichete: