Turbo NAS TS-251C de la QNAP vine cu procesor Intel și două sloturi pentru hard disk

Turbo NAS TS-251C de la QNAP vine cu procesor Intel și două sloturi pentru hard disk

Cu ajutorul Turbo NAS TS-251C de la QNAP, utilizatorii pot construi cu ușurință un cloud personal și un centru media pentru a se bucura de conținutul digital variat, beneficiind de funcții utile, precum transcodarea video full HD online sau offline, streaming video prin DLNA, AirPlay, Chromecast și server Plex Media, ieșire HDMI cu player media XBMC și numeroase aplicații pentru stocare, back-up și partajare de date. 

Turbo NAS TS-251C excelează în zona sa de preț prin arhitectura x86, reprezentând o soluție bună pentru cerințele utilizatorilor individuali și ale companiilor mici. Motorizat de un procesor Intel Celeron dual core la 2,41GHz cu 1GB de memorie RAM DDR3L, TS-251C oferă viteze de scriere/citire de până la 112 MB/s. Viteza de 112 MB/s este menținută chiar și atunci când este aleasă opțiunea de criptare a informațiilor.

TS-251C cu accelerare grafică integrată demonstrează excelente capabilități de transcodare video 1080p, offline și în timp real, convertind filmele, în timpul vizionării sau offline, la un format universal ce poate fi rulat fluid pe calculatoare, dispozitive mobile sau televizoare inteligente. În cazul conexiunilor de internet cu lățime limitată, utilizatorii se pot bucura de filme selectând o rezoluție mai mică și le pot rula prin intermediul File Station, Video Station sau al aplicației mobile Qfile.

Specificațiile principale QNAP TS-251C Turbo NAS cuprind un procesor Intel Celeron dual core la 2,41 GHz, 1GB de memorie RAM, SATA HDD 3.5”, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x Gigabit LAN, ieșire HDMI (v1.4a, 1080p). Noua unitate Turbo NAS TS-251C este disponibilă la comandă, prețul fiind de aproximativ 249 euro. Mai multe informații privind noile produse sunt disponibile pe site-ul QNAP.

Citește și:
Etichete: