Tu mai dai bip? Telekom le permite clienților PrePay să vorbească fără credit

Tu mai dai bip? Telekom le permite clienților PrePay să vorbească fără credit

Telekom Romania anunță că utilizatorii de cartele PrePay nu vor mai avea nevoie de credit sau de extraopțiuni active pentru a comunica gratuit și nelimitat. 

La scurt timp după intrarea Cosmote în România, au început să apară bancuri datorate numărului foarte mare de minute disponibile în rețea la acel moment. Sigur ați auzit celebra glumă ”ești atât de zgârcit încât dai bip de pe Cosmote”.

Cosmote nu mai există, operatorul fiind ”înghițit” de marea umbrelă magentă a Telekom, dar se pare că va exista un nou val de bancuri pe aceeași temă.

Pe 25 mai 2015, Telekom a introdus o nouă caracteristică unică pentru cartelele prepaid care permite utilizatorilor să comunice nelimitat în rețea prin SMS, MMS și prin aplicația  joyn by Telekom, precum și în afara rețelei folosind WhatsApp.

În aplicația WhatsApp, traficul de date național gratuit și nelimitat este disponibil numai pentru transferul de poze, mesaje text, audio și video.

Unicitatea noii caracteristici este dată de faptul că utilizatorii cartelelor prepaid Telekom Romania pot beneficia de promoție indiferent dacă au credit disponbil sau o extraopțiune activă. Telekom este singurul operator național care oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica nelimitat fără a avea o extraopțiune activată sau credit disponibil.

Vodafone le oferă o perioadă de grație utilizatorilor de PrePay, însă minutele consumate sunt taxate în momentul în care utilizatorul își transferă bani în cont. Orange nu oferă nicio opțiune similară.

telekom romania nelimitat

Utilizatorii Telekom care folosesc cartele preplătite se vor bucura în mod automat de noile beneficii, nefiind necesar ca aceștia să efectueze acțiuni suplimentare. Oferta este disponibilă pentru toți utilizatorii noi și existenți Telekom de cartele preplătite, cu excepția utilizatorilor de cartelele preplătite de tip hibrid.

 Promoția se va desfășura în perioada 25 mai – 25 noiembrie 2015. Toți utilizatorii de cartele preplătite Telekom se pot bucura de această promoție atâta timp cât cartela este valabilă.