19 oct. 2015 | 15:41

Trei telefoane chinezești pe care să le cumperi cu mai puțin de 650 lei

ACTUALITATE
Trei telefoane chinezești pe care să le cumperi cu mai puțin de 650 lei

După ce ne-am uitat pe site-ul gearbest.com, am ales cinci telefoane chinezești ieftine și bune. Trei dintre ele au prețuri sub 650 lei, celelalte două sunt nițel mai scumpe, dar oferă dotări cu adevărat de top. 

Samsung, HTC și Apple practică prețuri mai mari decât producătorii din China. În definitiv, tot ce vrei e un smartphone cu dotări bune, iar acestea nu trebuie să coste o avere.

Oukitel K4000 – 470 lei

Cel mai ieftin dintre cele cinci telefoane chinezești alese de noi este Oukitel K4000. Acesta vine cu o configuraţie decentă şi o autonomie de trei zile generată de bateria internă de 4000 mAh. Este construit în jurul unui display HD de 5,5 inci şi ascunde la interior un SoC MediaTek MT6735 cu un procesor quad-core tactat la 1,3 GHz şi un GPU Mali-T720. Are doi GB de memorie RAM, o memorie internă de 16GB şi două camere, de 13, respectiv 5 megapixeli. Îl poți cumpăra de AICI.

Oukitel K4000 masină de găurit smartphone

Meizu M2 – 520 lei

Sunt puțini producători mari care să concureze foarte bine cu Meizu, o companie din China care anul trecut impresiona cu MX4. De la ei am găsit un telefon de 5 inci HD cu Android Lollipop și procesor cu patru nuclee. Are o cameră principală de 13 megapixeli și una secundară pentru selfie-uri de 5 megapixeli. Mai are și 2GB memorie RAM, iar spațiul de stocare pe care îl ai la dispoziție este de 16GB, dar suportă card microSD. Este dual SIM și îl poți cumpăra de AICI la un preț mic.

Meizu M2 Note la GearBest

Lenovo K3 Note – 630 lei

Pe lista telefoanelor pe care le recomandăm de la GearBest este și acest Lenovo K3. Aer ecran de 5,5 inci la rezoluție full HD, dispune de un procesor Mediatek cu opt nuclee și memoria RAM este de 2GB. Puterea de calcul vine dintr-un procesor Mediatek cu opt nuclee. Spațiul intern de stocare este de 16GB și camera principală are 13 megapixeli. Dispune de Android Lollipop, dar peste care Lenovo a pus o interfață proprie. Găsești telefonul AICI.

Gearbest - Lenovo K3 Note

Acum că am trecut în revistă aceste trei modele bune și foarte ieftine, este timpul să trecem la două smartphone-uri ceva mai serioase.

ZTE Axon Mini este un smartphone cu dotări foarte bune. Vine cu un procesor Snapdragon 615 cu opt nuclee și cu 3GB memorie RAM. Are 32GB spațiu de stocare și un display full HD de 5,2 inch. Știe să citească și amprente și retine și este dotat cu camere foto de 13, respectiv 8MP. Îl puteți precomanda de AICI.

ZTE Axon Elite 4

Huawei Ascend G7 Plus are un ecran LCD IPS de 5,5 inci Full HD, folosește 3GB de memorie RAM cu 32GB spațiu de stocare, iar procesorul este tot un Snapdragon 615. Camerele sunt de 5, respectiv 13MP, iar telefonul poate fi cumpărat de AICI.

Huawei Ascend G7