Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcătuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015.

Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografică. Și vă spunem asta în condițiile în care Star Wars nici măcar nu a fost lansat încă. După mulți ani de zile, am avut parte de un nou film în seria Jurassic Park, care nu numai că a reușit să încaseze peste un miliard de dolari în timp record, dar a devenit și unul dintre cele mai profitabile producții din toate timpurile.

Mad Max a revenit și el într-un nou film, jucat de data aceasta de Tom Hardy, iar Avengers a continuat cu Age of Ultron. Pentru a ne demonstra că am avut, într-adevăr, parte de un an memorabil, canalul de YouTube JoBlo Movies a alcătuit un scurt videoclip care conține cadre din cele mai de succes filme din 2015, inclusiv Star Wars.

Star Wars: The Force Awakens este primul film din populara serie scris și regizat de J.J. Abrams, aceeași persoană care s-a aflat în spatele noilor filme Star Trek, ajunse în cinematografe în ultimii ani. De asemenea, este primul fără implicarea directă a lui George Lucas, creatorul primelor șase filme. Premiera mondială va avea loc pe 18 decembrie și îți poți rezerva bilete aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: