Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Trailerul cu cele mai bune filme ale anului 2015

Canalul de YouTube JoBlo Movie Trailers a alcătuit un scurt trailer cu imagini din cele mai bune filme ale anului 2015.

Anul 2015 a fost un an extrem de bun pentru industria cinematografică. Și vă spunem asta în condițiile în care Star Wars nici măcar nu a fost lansat încă. După mulți ani de zile, am avut parte de un nou film în seria Jurassic Park, care nu numai că a reușit să încaseze peste un miliard de dolari în timp record, dar a devenit și unul dintre cele mai profitabile producții din toate timpurile.

Mad Max a revenit și el într-un nou film, jucat de data aceasta de Tom Hardy, iar Avengers a continuat cu Age of Ultron. Pentru a ne demonstra că am avut, într-adevăr, parte de un an memorabil, canalul de YouTube JoBlo Movies a alcătuit un scurt videoclip care conține cadre din cele mai de succes filme din 2015, inclusiv Star Wars.

Star Wars: The Force Awakens este primul film din populara serie scris și regizat de J.J. Abrams, aceeași persoană care s-a aflat în spatele noilor filme Star Trek, ajunse în cinematografe în ultimii ani. De asemenea, este primul fără implicarea directă a lui George Lucas, creatorul primelor șase filme. Premiera mondială va avea loc pe 18 decembrie și îți poți rezerva bilete aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI