Tot ce trebuie să ştii despre Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+

Dacă aveţi o fascinaţie pentru noile smartphone-uri de top de la Samsung, vizionaţi hands-on-urile oficiale cu Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+.

Deşi aţi citit inevitabil foarte multe ştiri şi speculaţii legate de noile Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+ de la Samsung, există unele detalii ce nu pot fi suprinse în imagini sau linii de text. Din acest motiv, sunt necesare câteva clipuri video din care să vă deprindeţi propriile opinii legate de ce pot să facă aceste gadgeturi. În plus, există şi detalii de design în alte condiţii le-aţi putea trece uşor cu vederea.

Acestea nu sunt primele hands-on-uri oficiale publicate de Samsung şi respectă un format iniţiat în urmă cu câţiva ani. Calitatea înregistrării este foarte bună şi pot fi vizionate la rezoluţie Full HD. În principiu, pe lângă detalierea mai multor aspecte ale Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+, vă sunt înşirate şi câteva afirmaţii de marketing menite să vă convingă să vă aruncaţi la o achiziţie. Dacă nu-ți pasă de Note 5, ar trebui să verifici Galaxy Note 4 (disponibil la acest magazin) care încă are dotări foarte bune.

În acest context, Galaxy Note 5 este descris ca fiind o unealtă foarte puternică pentru productivitate ce oferă o utilizare confortabilă şi sigură folosind doar o mână, datorită marginii foarte subţiri a ecranului. În continuare este recomandabil să achiziţionaţi o husă pentru aparat, dar se poate spune că este un pic mai mic decât alte smartphone-uri cu o diagonală similară. Se insistă, desigur, foarte mult şi pe funcţionalitate S Pen. Tot acum aflăm că Galaxy Note 5 este disponibil în culorile Black Sapphire, White Pearl, Gold Platinum and Silver Titanium.

În cazul Galaxy S6 Edge+ se insistă destul de mult pe ecranul curbat care vă deschide noi orizonturi când vine vorba de consumul de conţinut multmedia. Celor de la Samsung le place să creadă că totul este la superlativ în noul lor gadget. Dacă dorești un Samsung Galaxy S6 edge+, dar nu de la operator, este deja disponibil în această ofertă.

06:33 19.08.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video