Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei. Cum se calculează diagonala ideală pentru tine

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei. Cum se calculează diagonala ideală pentru tine

Alege cu grijă televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei și nu te lăsa influențat doar de dorința de a avea un televizor cât mai mare.

Foarte multă lume alege în ziua de astăzi televizorul în funcție de mărime, ceea ce nu e neaparat un lucru greșit. Cu toții vrem un ecran cât mai mare și o experiență apropiată de cea de la cinematograf dacă se poate.

Cu toate astea, trebuie să alegi televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei în care vrei să îl amplasezi ulterior, pentru că altfel riști să nu faci o alegere potrivită.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei – diagonală de 55-60 cm

Începem cu televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei, pentru camerele ceva mai mici sau pentru televizoarele amplasate foarte aproape de pat sau canapea.

Televizorul cu o diagonală de 55-60 cm este potrivit pentru o cameră mică, unde ești nevoit să privești la TV de la o distanță de 80-180 cm cel mult.

Televizorul LED de la Samsung cu diagonala de 55 cm este potrivit pentru o astfel de cameră. Are rezoluție Full HD, un preț atractiv, poate fi folosit pe post de monitor, are un design cât se poate de sobru și elegant și se poate conecta HDMI dacă vrei să vezi filmele de pe calculator.

Întreaga ofertă AICI.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei

Un alt televizor potrivit pentru o cameră mică este cel de la LG. El are o diagonală ceva mai mare, de 60 cm, însă o rezoluție HD. Beneficiază de conexiuni HDMI, SCART, intrare audio RV și slot CI.

Întreaga ofertă o găsești AICI.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei: diagonală de 80-81 cm

Pentru cei care vor să cumpere televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei și locuiesc la bloc, având o cameră de zi destul de mare, ideal este un televizor cu diagonală de 80-81 cm. Sunt cele mai populare și mai vândute modele.

Un astfel de televizor este și cel de la Philips. Televizorul LED Philips cu diagonală de 81 cm are o rezoluție HD și beneficiază de tehnologia Crystal Clear care aduce un super contrast dinamic și dă calitate imaginii.

În plus, acest televizor nu numai că este potrivit în funcție de mărirea camerei de zi din bloc, dar are și un consum redus de energie.

Găsiți oferta completă AICI.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei 2

Și modelul următor de la Samsung poate să fie televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei de zi de la bloc, deoarece are o diagonală de 80 cm. Acest televizor este ideal de privit de la o distanță de 120-240 cm. Oferă o rezoluție HD la un preț promoțional și are Clear Motion Rate 100.

Se poate conecta prin intermediu USB la pozele și datele voastre și are două porturi HDMI.

Întreaga ofertă AICI.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei – diagonală de 82-110 cm

Toți ne dorim televizoare cu diagonală cât mai mare, dar televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei se stabilește cu exactitate. Pentru televizoarele cu diagonală de peste 80 de cm trebuie să țineți minte că aveți nevoie, pentru o experiență ideală, de 2-3 m distanță față de ecran atunci când vizionați un film.

Televizorul Smart LED de la Toshiba este ideal dacă ai o cameră în care vrei să îl amplasezi la distanță de 2-3 metri de locul în care vei sta să privești. Are o diagonală de 101 cm, o rezoluție Full HD și face parte din seria LE. Are opțiuni avansate de vizualizare și funcții esențiale de Smart TV, pentru a vă bucura de o gamă largă de conținut media și audio-video.

Funcția Media Server a acestui televizor acționează ca o punte între dispozitive, astfel că puteți viziona un film de pe calculatorul dumneavoastră pe televizor, chiar dacă se află în camere diferite.

Mai multe amănunte despre acest televizor AICI.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei

Sony 40W605 – Acest televizor Smart LED de la Sony are o diagonală de 102 cm, ideal pentru o sufragerie mare. Rezoluția este Full HD, așa că veți trăi meciul mai intens și senzația de realitate este mai fidelă cu ajutorul acestui televizor.

Practic aveți atmosfera de stadion în camera de zi, ținând cont că are și setări speciale Modul Fotbal care reglează automat setările de sunet și imagine. În plus, conexiunea la internet vă ajută să navigați cu ușurință printre videoclipurile de pe Youtube sau Facebook.

Toate detaliile despre acest televizor AICI.

Televizorul potrivit în funcție de mărimea camerei

 

Citește și:
Etichete: