Telekom Romania are un nou CEO. Cine este Miroslav Majoroš

Telekom Romania are un nou CEO. Cine este Miroslav Majoroš
15:56 22.12.2015

Grupul de companii Telekom Romania anunță numirea lui Miroslav Majoroš în poziția de CEO, începând cu data de 1 ianuarie 2016, se arată într-un comunicat remis Playtech.

Miroslav Majoroš , în prezent CEO al Slovak Telekom, va prelua conducerea operațiunilor din România, înlocuindu-l pe Nikolai Beckers care ”va urma noi provocări în afara Telekom”. Beckers a ocupat funcția încă de la unirea Cosmote și Romtelecom sub umbrela Telekom, din 2013. 

Având o pregătire profesională cu profil tehnic, Miroslav Majoroš (56 de ani) a ocupat poziții de conducere în cadrul Slovak Television, IBM Slovacia și, în ultimii 13 ani, în cadrul Telekom. Din 2010 a deținut poziția de Președinte al Consiliului de Administrație și CEO al Slovak Telekom. La Telekom Romania, prioritățile sale vor fi extinderea rețelelor FTTH și 3G/4G, precum și continuarea demersurilor pentru integrarea juridică a operațiunilor. Miroslav Majoros va rămâne Președintele Consiliului de Administrație al Slovak Telekom.

Anunțul privind înlocuirea lui Beckers cu Majoroš vine la numai câteva ore după informațiile potrivit cărora între Orange și Telekom Romania s-ar fi semnat un acord prin care cele două companii își vor oferi acces la rețelele fixă și mobilă 4G.

 

Etichete:
loading...