Telefonul pliabil de la Samsung ar putea ajunge pe piață mai repede decât crezi

Telefonul pliabil de la Samsung ar putea ajunge pe piață mai repede decât crezi

Cei de la Samsung fac pași mari în dezvoltarea display-urilor de diferite forme, iar următorul ecran revoluționar pare că va ajunge pe un telefon mai repede decât te-ai aștepta.

Samsung ne-a prezentat anul acesta un display oglindă și un display transparent, cu scopul de a arăta ca și-ar găsi cu ușurință locul în spațiile comerciale.

Totuși, următorul display revoluționar de la sud-coreeni ar ajunge, potrivit unor zvonuri de pe rețeaua Weibo, într-un telefon ce urmează să fie lansat foarte curând.

Alături de display-ul dublu pliabil, telefonul Samsung ar veni cu două versiuni de ”motorizare”, una cu Snapdragon 820, iar alta cu Snapdragon 620. Pe lângă procesor vor exista 3GB memorie RAM, dar și un slot pentru un card microSD, dotare care lipsește la vârfurile de gamă lansate anul acesta de către Samsung.

Nu se știe exact de ce Samsung ar folosi procesoare Qualcomm pe acest model, având în vedee că cipurile Exynos s-au dovedit foarte bune, dar un zvon de zilele trecute vorbea despre faptul că Samsung Galaxy S7 ar putea veni cu două versiuni de procesor, una cu Snapdragon 820, alta cu Exynos.

Legat de telefonul pliabil mai trebuie menționat că sursa acestor zvonuri mai spune că smarpthone-ul inedit ar ajunge pe piață în luna ianuarie a anului viitor. Samsung ne-a arătat un display flexibil pentru prima dată acum doi ani, iar progresele făcute cu seria Edge demonstrează că gigantul sud-coreean chiar s-ar putea ține de aceste planuri.

Citește și: